Paul Dumbravanu - Cabinet De Avocat Bucuresti

Avocat specializat in asigurarea proprietatilor

Protectie Asigurator

!pentru respectarea drepturilor de asigurat!

Se intampla sa suferiti pierderi cauzate de diferite deficiente ale casei. Cand o astfel de proprietate este afectata, nu trebuie doar sa aveti grija ca actualele daune sa fie acoperite de asigurare si platite de catre asigurator, ci sa va ocupati cu multe alte probleme pricinuite de acel dezastru.

Politele de asigurare pentru proprietati pot acoperi o gama ampla de daune provocate, cum ar fi:

daune cauzate de foc si fum daune cauzate de zapada sau gheata daune cauzate de defectiunea sistemelor de sprinklere daune cauzate de vant daune cauzate de grindina daune cauzate de defectiuni la instalatii sanitare daune cauzate de pierderi de apa daune cauzate de furt sau vandalism

Cand suferiti o dauna asigurata, va asteptati ca firma de asigurari sa va despagubeasca integral si intr-un timp scurt.

Din nefericire, nu se intampla totdeauna asa, de multe ori companiile platesc partial daunele sau refuza plata acestora. Am lucrat dosare cu diferite tipuri de daune, in Bucuresti si Prahova.

Daca problemele dumneavoastra nu sunt tratate corect de catre asigurator, va pot ajuta. Nu ingaduiti societatii de asigurati sa ameninte bunul mers al vietii dumneavoastra, ajustand sau reducand despagubirile acoperite de polita de asigurare. Am mai mult de 12 ani de experienta in consilierea proprietarilor de imobile. Voi analiza corect cazul dumneavoastra si va consiliez corespunzator, beneficiind de o echipa formata din experti care vor ajuta sa determinam cauzele pierderilor.

Galerie foto
  • ...