Paul Dumbravanu - Cabinet De Avocat Bucuresti

Avocat Proiectare defectuoasa constructii

Avocati speciali

Un proiect bine facut este piatra de temelie a oricarei constructii, iar cand proiectul nu este bine calculat poate fi o problema foarte scumpa de corectat. Proiectul constructiei trebuie sa fie realizat in asa fel incat cladirea sa respecte toate standardele.

Cand un arhitect sau inginer proiectant nu intocmeste un proiect bun pentru casa dumneavoastra sau spatiul comercial, in acord cu practicile din domeniu, iar acest proiect gresit alcatuit genereaza pagube sunteti indreptatiti sa cereti compensatii. Depun efort sustinut pentru a fi sigur ca veti obtine compensatii financiare in vederea remedierii  proiectului. Inteleg ca trebuie sa obtineti toate despagubirile necesare pentru a repara paguba si pentru a nu pierde timp pretios.

Daune cauzate de proiecte gresite

Sunt numeroase sisteme de proiectare si nu sunt  rar intalnite cazurile in care apar probleme legate de proiect, cum ar fi

  • Defecte structurale de proiect
  • Defecte de arhitectura
  • Defecte ale instalatiilor
  • Defecte ale pardoselilor
  • Defecte ale sistemului de ventilatie
  • Defecte la incalzire sau racire
  • Defecte legate de acoperisuri
  • Defecte legate de mansarde sau poduri
  • Probleme cu finisajele din exteriorul casei

Uneori problemele apar deoarece un sistem nu a fost bine proiectat de la bun inceput, aici fiind vina proiectantului sau a arhitectului. In alte cazuri, proiectul era corect, dar implementarea a fost defectuoasa. Contractorii si constructorii pot fi si ei responsabili ca nu au recunoscut un proiect gresit alcatuit sau ca l-au urmat intocmai desi nu era corect.

Avand experienta indelungata stiu cum sa identific responsabilii de erori. Va voi ajuta sa indreptati aceste create de proiectele gresite, in cel mai scurt timp. Cand se negociaza o solutie , avocatii stiu cel mai bine cum sa obtina un rezultat favorabil clientilor lor.

Daca o problema de proiectare a creat daune constructiei , contactati-ma pentru o consultanta gratuita si vom discuta impreuna aspectele juridice.Va stau la dispozitie pentru identificarea daunelor si construirea unei strategii de rezolvare a acestei probleme.

Noi reprezentam proprietarii si asociatiile in baza  unui onorariu de succes/rezultat, insemnand ca plata nu se face la ora. Onorariul nostru si costurile de judecata sunt recuperate din ceea ce obtinem pentru clienti ca despagubiri din partea dezvoltatorilor, constructorilor, subcontractorilor.

Consultanta gratuita

Daca credeti ca locuinta dumneavoastra sau spatiul comercial sufera de defecte de constructie, voi fi incantati sa discut cu dumneavoastra  orice speta juridica. In momentul in care stiu mai multe despre situatia dumneavoastra, pot sa stabilesc reprezentarea juridica de care aveti nevoie. Pentru o analiza gratuita apelati biroul meu de avocatura.

NU VA INCASAM ONORARIU DACA NU PRIMITI COMPENSATII

Eu reprezint majoritatea clientilor care au de solutionat probleme in legatura cu  defectele constructiilor, pe baza de onorariu de succes. Nu veti plati onorariu daca firma care v-a cauzat prejudiciul nu va despagubeste. Daca aveti intrebari cu privire la drepturile dumneavoastra sau credeti ca trebuie sa faceti plangere , contactati-ma. Ofer evaluari preliminare gratuite. Sunt disponibil cu programare si seara sau in weekend. Va rog sa ma contactati la telefon 0757747747 sau pe mail contact@pauldumbravanu.ro

ati in probleme legate de proiectarea defectuoasa a constructiilor

Galerie foto
  • ...