Paul Dumbravanu - Cabinet De Avocat Bucuresti

Tranzactii si litigii in domeniul imobiliar

Tranzactii si litigii in domeniul imobiliar rezidential

Pentru majoritatea dintre noi, o casa este cea mai mare achizitie pe care o facem pe parcursul vietii. Pentru a va proteja aceasta investitie, aveti nevoie de avocati specializati in domeniul imobiliar, cu experienta, pentru a va ghida catre cele mai bune alegeri. Am ajutat clientii nostri in urmatoarele situatii:

  • Litigii in domeniul imobiliar

Fie ca este vorba de o situatie conflictuala pe parcursul unei negocieri de vanzare sau este o neintelegere intre proprietari vecini , cu privire la drumul de acces, servitute sau incalcare a proprietatii, disputele imobiliare iau amploare intr-o varietate de circumstante. Depunem eforturi pentru a ne ajuta clientii sa rezolve aceste dispute intr-o maniera rapida si usoara, pentru a-si urma nestingheriti vietile si pentru a se bucura netulburati de proprietatea lor.

  • Drept de Ipoteca

Avand un drept de ipoteca, o garantie pe proprietate, va impiedica vanzarea sau transferul de de proprietate. Asistam proprietarii in negocieri, stabilirea drepturilor de proprietate si clarificarea neintelegerilor in acest domeniu.

  • Pregatirea contractelor

Majoritatea agentilor imobiliari folosesc un tip de contract standard pentru orice tranzactie. Desi acest gen de contract poate fi potrivit in anumite cazuri, nu este conceput exact pentru partile implicate sau pentru proprietatea in cauza. Nu e neobisnuit ca vanzatorul sau cumparatorul sa descopere erori importante in documente, mult timp dupa ce brokerul imobiliar deja si-a incasat comisionul. O corectie sau modificare in actele tranzactiei poate fi un demers costisitor , fara o garantie de succes.

Tranzactii si litigii in domeniul imobiliar comercial

Oamenii de afaceri stiu ca locatia afacerii este la fel de importanta ca tipul afacerii pe care il conduc. Mari sau mici, marea majoritate a afacerilor se bazeaza pe o locatie care asigura clienti constanti si un venit stabil. La firma de avocatura Paul Dumbravanu, cunoastem in profunzime problemele din domeniul imobiliar care se refera la acest tip de afaceri, bazat pe inchirieri.

Ca tanar avocat, Paul Dumbravanu a detinut una din cele mai mari companii de brokeraj imobiliar din Ploiesti. In acest mod, a avut ocazia sa rezolve numeroase situatii din zona imobiliara. Astazi, clientii domnului Dumbravanu se pot baza pe experienta sa si perspectiva din interior asupra acestui domeniu special. Avocatul Paul Dumbravanu isi asista clientii in urmatoarele probleme legate de zone imobiliara comerciala:

 

  • Dezvoltare portofoliu imobiliar
  • Litigii
  • Drepturi de proprietate
  • Servitute, zonare si domenii conexe
  • Drept de sechestru, garantii
  • Vanzari si cumparari
  • Alte probleme legate de domeniul imobiliar

Negocierea si redactarea contractului imobiliar

Firma de avocatura Paul Dumbravanu ofera asistenta in pregatirea contractelor de vanzare sau cumparare a proprietatilor rezidentiale sau comerciale, negociaza si discuta termeni contractuali, inclusiv diferite clauze speciale ale unui contract. Multe agentii imobiliare din Romania folosesc un contract standard atunci cand ofera asistenta juridica pentru redactarea contractelor clientilor.

Noi va asistam in redactarea clauzelor in asa fel incat sa va fie protejate interesele. Daca aveti nevoie de negocierea anumitor clauze, intr-un contract de vanzare cumparare, sunati-ne pentru o consultatie gratuita. Deseori, cu o cheltuiala minima, va sunt mai bine protejate interesele intr-o tranzactie daca apelati la specialisti. In plus, reprezentam vanzatorii sau cumparatorii de-a lungul procesului de vanzare-cumparare, ceea ce include redactarea , negocierea si revizuirea contractului.

Incheierea afacerii

Finalizarea unei afaceri in domeniul imobiliar implica mai mult ca un acord intre vanzator si cumparator. Titluri de proprietate corecte, revizuirea finala a contractului, semnarea documentelor si punerea in practica a transferului de proprietate reprezinta incheierea afacerii. Ne ocupam de toate aceste aspecte, in domeniul rezidential si comercial, construind o relatie de cooperare si intelegere intre toate partile implicate in tranzactie.

Galerie foto
  • ...