Paul Dumbravanu - Cabinet De Avocat Bucuresti

Avocat calitatea constructiilor

Asistenta juridica pentru probleme legate de calitatea constructiilor

Atunci cand angajati pe cineva sa construiasca o proprietate sau sa renoveze, va asteptati ca aceasta sarcina sa fie executata corect si rezultatul sa fie in standardele de calitate. Din pacate, nu este intotdeauna cazul. Cand descoperiti ca manopera defectuoasa a generat o eroare de constructie a casei, trebuie sa raportati contractorului sau executantului imediat. Daca acesta refuza sa plateasca defectul survenit, va pot ajuta. Asist proprietarii in obtinerea integrala a despagubirilor. Executantul trebuie sa  plateasca daune sau sa efectuze reparatiile.

Defecte de constructie cauzate de manopera defectuoasa

Economisirea  banilor este o prioritate pentru numerosi dezvoltatori sau constructori. Economisind unde nu trebuie, anumite lucruri nu sunt facute la calitatea asteptata. Pentru multi, economisirea inseamna a angaja muncitori neexperimentati si necalificati, deci mana de lucru fara pregatire.

Este o strategie foarte riscanta, deoarece muncitorii fara experienta nu au de obicei cunostiinte si abilitati necesare pentru a-si indeplini sarcinile asa cum se cuvine. Manopera proasta poate avea un impact puternic asupra formei si functionalitatii proprietatii. Anumite componente in constructii trebuie sa respecte un cod de reglementari si sa  treaca anumite teste sau sa fie acceptate in normele standard.

Veti fi pusi in situatia de a acumula frustrari si de a solicita o remediere a problemelor.

Uneori reparatia unei manopere prost executate poate costa mai mult decat v-ati gandit la inceput. Noi va putem gasi experti din industrie care pot determina ce anume este defectuos executat, cum se poate repara si costul total al reparatiei. Timpul este pretios in astfel de cazuri, si in principiu aveti nevoie evident si de suport juridic.

Daca negociati intr-o disputa cu un contractor sau un constructor despre defecte cauzate de manopera defectuoasa, contactati-ma pentru o evaluare gratuita referitoare la optiunile legale pe care le aveti.

Va pot sprijini cu recomandari  si suport in rezolvarea rapida a disputelor, in asa fel incat proprietatea dumneavoastra sa primesca reparatiile necesare cat mai repede. Birourile firmei de avocatura se afla in Bucuresti si Ploiesti- Prahova, iar eu lucrez pentru clienti din Bucuresti, Ilfov sau Prahova. Ma puteti contacta la telefon 0757747747.

Galerie foto
  • ...