Paul Dumbravanu - Cabinet De Avocat Bucuresti

Fraude imobiliare

...
Avocat Fraude imobiliare

Acest tip de asistenta juridica sa adreseaza celor care au suferit pierderi intr-o tranzactie imobiliara ca urma a unor defecte de constructie sau pur si simplu actiunilor partenerilor din tranzactie. 

Actiunile fraudulente includ:

  • Declaratii false ale vanzatorului
  • Nereprezentare corecta de catre agentul imobiliar sau broker
  • Comportament necorespunzator al brokerulu
  • Negociatori experimentati care va protejeaza drepturile

Este esential sa apelati la serviciile unei firme de avocatura care are o experienta indelungata in diferite litigii legate de fraude imobiliare sau cazuri de defecte in constructii. Aceste probleme necesita abordari complexe deoarce patile implicate lupta agresiv sa isi apere interesele.Aveti nevoie de un avocat care sa va sustina puternic cazul si sa va apere in instanta.

Fraudele financiare care tin de creditare sau ipoteci implica prezentari eronate ale termenilor imprumuturilor, valori gresite ale investitiei sau ale proprietatii. In unele situatii, dezvoltatorii imobiliari au folosit evaluari false pentru a-si insela clientii cu milioane de euro. Aparatorii firesti ai cumparatorilor, adica firmele care ofera imprumuturile, agentii de asigurari sau cei imobiliari, nu au actionat pentru ca erau intelesi cu vanzatorii fraudulenti sau pur si simplu nu si-au facut datoria. 

Contactati-ma. Eu am reprezentat clienti in litigii imobiliare in mai multe judete, inca din 2006. Daca va confruntati cu fraude in domeniul imobiliar sau defecte de constructie, sunati-ma sau trimiteti un email pentru stabilirea unei intalniri. Voi analiza toate aspectele cazului dumneavoastra si ofer o evaluare gratuita a cazului.