Paul Dumbravanu - Cabinet De Avocat Bucuresti

Defecte structurale imobile

...
Avocat specializat in litigii defecte structurale

Avocat specializat in litigii privind defectele structurale de constructie

Cand structura unei cladiri nu este corespunzatoare, rezultatele pot fi devastatoare, din punct de vedere estetic si al randamentului financiar. Defectele structurale ale unei cladiri o pot face nesigura de utilizat sau de inchiriat. Corectarea acestor probleme poate fi excesiv de costisitoare. Daca descoperiti un defect structural in proprietatea dumneavoastra, este important sa investigati acest aspect imediat. In cazul in care constructorul sau antreprenorul care se ocupa cu constructia nu si-a respectat angajamentele, puteti initia o actiune in instanta  pentru remedierea problemei sau plata daunei. Sunt specializat in negocieri referitoare la probleme legate de defecte de structurale si pot rezolva in mod rapid si eficient.

Daune cauzate de defecte structurale

Un defect structural este o problema serioasa. In afara costului ridicat pentru repararea problemei, probabil va trebui sa va mutati din casa sau din spatiul comercial pe perioada de timp cat se efectueaza reparatiile. Probabil ca va trebui sa inlaturati si sa stocati mobila si alte bunuri din proprietate. Intr-o negociere de succes, constructorul sau compania asiguratoare va compensa costurile relocarii si depozitarii.

Atunci cand discutati despre o fundatie crapata, un zid incorect ridicat sau orice alt tip de defect structural, este esential sa obtineti opinia unui inginer experimentat si calificat.  Este important ca reparatiile sa fie executate corect  pentru a preveni viitoare probleme sau litigii. Pot sa va recomand experti in constructii si veti putea sa primiti sprijin efectuand  o expertiza structurala absolut necesara pentru concluzionarea unui defect structural.

Daca sunteti implicati intr-o disputa cu un constructor sau subcontractor , despre defecte structurale, contactati-ma pentru a stabili o evaluare gratuita in vederea consilierii. Voi analiza solicitarea dumneavoastra, raspunzand la intrebar. Alegem impreuna cele mai bune variante legale pentru rezolvarea situatiei dumneavoastra.

Asociatii de proprietari –  avocat specializat in plangeri privind materiale de constructii defectuoase

Cand se construiesc  mai multe cladiri, constructorul este de obicei in legatura cu asociatia proprietarilor si pot ramane in contact pentru cativa ani. Cand toate sau majoritatea apartamentelor sunt gata, proprietarii isi constituie organizarea. Nu este neobisnuit ca locatarii sa constate defecte de constructie care nu au fost remediate, deoarece constructorii au preferat sa reduca anumite costuri. Am expertiza necesara sa ajut asociatiile de locatari in obligarea contructorului la remedierea defectelor de constructie observate.

Reprezentarea asociatiilor de proprietari in litigii privind defecte de constructie

Problemele  serioase de constructie in condominium sau blocuri de locuinte pot fi costisitor de reparat, atingand serios bugetul asociatiilor de proprietari. Daca fondul de reparatii este insuficient , locatarii pot plati suplimentar, conform unei intelegeri. Cand defectele se datoreaza manoperei defectuoase, designului impropriu sau problemelor structurale, constructorul trebuie sa efectueze reparatiile.  Aceste aspecte sunt foarte importante, pentru buna functionare a proprietatii. Asociatiile trebuie sa fie atente ca reparatiile sa nu fie doar temporare, in caz contrat ivindu-se probleme dupa un timp.

Va asist in estimarea lucrarilor cu ajutorul expertilor calificati in domeniul constructiilor, incluzand ingineri structuristi daca este cazul. Va ofer cea mai fiabila solutie care rezolva o disputa privind defecte structurale si a evita litigiul, pe cat posibil. Este un avocat dedicat problemelor proprietarilor si rezolva cu succes orice dauna, in mod eficient. Contactati-ma pentru a stabili o intalnire in vederea evaluarii cazului dumneavoastra.