Lentiamo

Lentile de contact cu uz continuu

...
Air Optix Night & Day Aqua (6 lentile)

Noile lentile de la Alcon, Air Optix Night & Day Aqua au un sistem inovator de hidratare, nuanțare și indicator față-spate. Lentilele extrem de netede îmbunătățesc vederea în timpul înrăutățirii vizibilității pe timp de noapte, și au o permeabilitate a oxigenului de excepție, ceea ce le face atât de sigure să fie purtate zi de zi, timp de o lună. Nu este nevoie să vă consultați cu opticianul, dacă schimbați Air Optix Night & Day cu Air Optix Night & Day Aqua. Air Optix Aqua sunt acum disponibile și în culori precum Air Optix Colors.

...
PureVision 2HD (6 lentile)

Lentile lunare noi de la Bausch & Lomb. PureVision 2 lentile de contact au o optică de înaltă definiție și o excelentă permeabilitate a oxigenului pentru un plus de confort. Fiind unele dintre cele mai subțiri lentile disponibile pe piață, acestea permit o vedere clară, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. PureVision2 și PureVision2 HD sunt același produs.

...
Biofinity Toric (6 lentile)

Biofinity Toric sunt lentile de contact torice din silicon-hidrogel care oferă confort excepțional, vedere excelentă și o experiență mai sănătoasă. Aceste lentile moi și flexibile permit oxigenului să pătrundă îndeajuns, până la ochi. Capacitatea de a se înmuia și uda natural, le este transmisă de tehnologia Aquaform®. Gândite pentru uz zilnic și pentru a fi schimbate o dată pe lună, ele pot fi purtate continuu timp de o săptămână, dacă vă permite medicul specialist.

...
PureVision 2 pentru Prezbitism (6 lentile)

PureVision2 pentru Prezbitism sunt lentilele multifocale, ușor de fixat, de la Bausch + Lomb. Acestea au margini subțiri, rotunjite care le fac ultra-confortabile de purtat pe tot parcursul zilei … și chiar mai mult! Sunt concepute pentru a fi purtate până la 30 de zile continuu – ceea ce înseamnă că le puteți purta în timp ce dormiți.

...
Biofinity XR (3 lentile)

Biofinity XR sunt lentile de contact lunare din silicon-hidrogel fabricate cu ajutorul tehnologiei unice AQUAFORM ™. Această tehnologie revoluționară folosește un monomer de silicon, care permite o permeabilitate mai eficientă a oxigenului. Materialul folosit în lentilele Biofinity XR nu este ionic. De aceea pe suprafața lor se vede că aproape nici o proteină nu se lipește. Lentile de contact cu suprafața netedă și perfect umedă, Biofinity XR reduc semnificativ reziduurile de lipide. Marele avantaj al lentilelor de contact Biofinity XR este suprafața lor asferică, ce îmbunătățește proprietățile lor optice, în special acuitatea în condiții de iluminare slabă, și permite corecția astigmatismului și prezbitismului. Lentilele Biofinity XR sunt destinate corecțiilor de dioptrii puternice – ambele, cu minus și cu plus, cu regim de purtare zilnică. În funcție de recomandarea medicului specialist, aceste lentile pot fi purtate continuu.