Lentiamo

Lentile de contact lunare

...
Air Optix Aqua (6 lentile)

Noile lentile lunare Air Optix Aqua oferă o capacitate de înmuiere cu 30% mai mare, o rezistență superioară la depozitele de proteine și lipide și un flux de oxigen de până la 5 ori mai mare decât lentilele de contact tradiționale. Aceste lentile din silicon-hidrogel sunt o opțiune minunată pentru cei care își doresc ochi care se simt și arată sănătoși de la micul dejun, până înainte de somn. Air Optix Aqua sunt disponibile și în culori precum Air Optix Colors.

...
SofLens 59 (6 lentile)

SofLens 59 (denumit anterior SofLens Comfort), sunt lentile lunare cu uz zilnic, de la Bausch & Lomb, sunt fabricate dintr-un material rezistent la depunerile de proteine și combină perfect performanțe excelente, confort și acuitate vizuală. Sunt ușor de utilizat, deci, sunt ideale pentru începători.

...
Biofinity (6 lentile)

Biofinity sunt lentile de contact din silicon-hidrogel care oferă confort excepțional, vedere excelentă și o experiență mai sănătoasă. Aceste lentile moi și flexibile permit oxigenului să pătrundă îndeajuns, până la ochi. Capacitatea de a se înmuia și uda natural, le este transmisă de tehnologia Aquaform®. Gândite pentru uz zilnic și pentru a fi schimbate o dată pe lună, ele pot fi purtate timp de o săptămână continuu, după ce vă consultați cu medicul specialist.

...
PureVision (6 lentile)

Lentile lunare pentru purtare continuă, din silicon-hidrogel, pentru a permite fluxului de oxigen să ajungă la cornee, când pleoapele sunt închise noaptea. PureVision sunt printre cele mai căutate lentile de pe piața celor cu uz continuu.

...
Air Optix Night & Day Aqua (6 lentile)

Noile lentile de la Alcon, Air Optix Night & Day Aqua au un sistem inovator de hidratare, nuanțare și indicator față-spate. Lentilele extrem de netede îmbunătățesc vederea în timpul înrăutățirii vizibilității pe timp de noapte, și au o permeabilitate a oxigenului de excepție, ceea ce le face atât de sigure să fie purtate zi de zi, timp de o lună. Nu este nevoie să vă consultați cu opticianul, dacă schimbați Air Optix Night & Day cu Air Optix Night & Day Aqua. Air Optix Aqua sunt acum disponibile și în culori precum Air Optix Colors.