Lentiamo

Lentile de contact zilnice

...
1 Day Acuvue Moist (30 lentile)

1-Day Acuvue Moist sunt lentile de contact zilnice de unică folosință de la Johnson & Johnson. Create cu tehnologia de hidratare LACREON, care conferă utilizatorului confort și prospețime pe tot restul zilei. Aceste lentile se poartă ușor și plăcut.

...
DAILIES AquaComfort Plus (90 lentile)

DAILIES AquaComfort Plus de la Alcon, oferă un confort superior celorlalte lentile de contact bine-cunoscute mulțumită a trei factori de hidratare:

  • Soluția pentru lentile conține un lubrifiant care reduce fricțiunea și face aplicarea mai plăcută.
  • Un agent de umezire care îmbunătățește senzația la clipire.
  • Un agent hidratant este eliberat la fiecare clipire, ca ochii dvs. sa stea umezi și proaspeți pe întreg restul zilei.
  • ...
    Focus DAILIES All Day Comfort (30 lentile)

    Focus Dailies All Day Comfort sunt printre cele mai bine vândute lentile de contact din lume. Ele conțin PVA (un polimer netoxic), un ingredient de hidratare care se elimină la fiecare clipire din ochi, ajută la menținerea umidității lentilelor și crește confortul zilnic. Ele au o nuanțare de albastru deschis, pentru o manevrare mai ușoară.

    ...
    Proclear 1 day (90 lentile)

    Proclear 1 day, lentile de contact zilnice din hidrogel, cu un conținut de apă înalt, care fac tolerarea acestora mult mai ușoară au suprafața exterioară asferică și un design nou pentru suprafața interioară și pentru margini. Tehnologia patentată adaugă lentilelor proprietăți unice, ceea ce le face confortabile la purtat și până la 12 ore.

    ...
    FreshLook 1-Day (10 lentile) - cu dioptrii

    FreshLook 1-Day (10 lentile) – cu dioptrii. Lentilele colorate zilnice de la Alcon FreshLook 1-Day (10 lentile), sunt folosite pentru corecția vederii, au un nivel înalt de apă și sunt extrem de confortabile. Lentilele sunt disponibile în albastru, verde, gri și castaniu.