Lentiamo

Lentile de contact trimestriale

...
ColourVUE Big Eyes (2 lentile) - cu dioptrii

ColourVUE Big Eyes (2 lentile) – cu dioptrii. Big Eyes de la ColourVUE sunt lentile de contact căutate, colorate, opace, din hidrogel care fac ochii să pară mai mari și mai luminoși și care oferă corecție pentru vedere. Cercul exterior îngroșat creează un ochi bine-definit cu nuanțe naturale, ușor asimilate, făcându-le potrivite atât pentru ochi de culoare închisă și cât și pentru cei de culoare mai deschisă. Încercați Verde de Petrecere sau Albastru rece din ultima gamă de 15 mm. Toate celelalte culori au diametrul de 14 mm. Unele dioptrii nu sunt disponibile Natural Ring nu este disponibil cu unele dioptrii. Lentilele Angel Hazel, Sweet Honey și Lovely Grey, din setul ColourVUE Big Eyes Phantasee, se înlocuiesc o dată pe lună.

...
SofLens Natural Colors (2 lentile) - cu dioptrii

SofLens Natural Colors (2 lentile) – cu dioptrii. SofLens Natural Colors (culori naturale) sunt lentile de contact colorate, cu dioptrii, de la Bausch & Lomb, care pot fi uzate, fie ocazional sau până la trei luni, sau timp de o luna atunci când sunt utilizate zilnic. Disponibile în castaniu, gri, albastru, albastru-topaz, violet, verde deschis, turcoaz, verde-Amazon și verde închis. ** Vă rugăm să rețineți **: Producătorul a întrerupt curbura de bază 8.40 și dioptriile 0.25 și 0,75 D. Le avem în vânzare numai în limita stocului disponibil. Culorile SofLens Natural sunt acum fabricate cu dioptriile 0.50 și 0.00 și curbura de bază de 8,70.

...
ColourVUE Glamour (2 lentile) - fără dioptrii

ColourVUE Glamour (2 lentile) – fără dioptrii. O gamă modernă de lentile colorate opace de la ColourVUE, care combină culori bogate cu un inel negru, ce dă efectul de ochi mai mari. tehnologia patentată oferă un confort excelent pe tot parcursul zilei. Lentilele Glamour sunt parțial influențate de culoarea naturală a ochilor dar și de condițiile de iluminare. Recomandăm înlocuirea acestora o dată la 3 luni.

...
Adore (2 lentile) - fără dioptrii

Adore (2 lentile) – fără dioptrii sunt lentile colorate de la marca unică Adore. Noua tehnologie de producere cu straturi multiple permite schimbarea colorii ochiului într-un mod cât mai natural și înbunătățește confortul purtării lentilelor. Culorile naturale ale lentilelor Adore bi-ton acoperă culoare ochilor deschiși și accentuează culoarea ochilor închiși. Combinația de două tonuri va accentua culoarea naturală a ochilor. Lentilele de contact Adore bi-ton sunt potrivite purtării zilnice, mulțumită conținutului ridicat de apă. Lentilele de contact Adore sunt potrivite purtării zilnice, mulțumită conținutului ridicat de apă. Lentilele de culoare Dare sunt disponibile în șapte culori. Coloratura unică definește exteriorul irisului, accentuând contrastul natural cu luminozitatea corneei. Fiecare dintre opțiunile Tri-tone acoperă irisul cu trei tonuri diferite, creând combinații de culori frapante și armonioase.

...
ColourVUE Crazy Lens (2 lentile) - cu dioptrii

ColourVUE Crazy Lens (2 lentile) – cu dioptrii. Lentilele ColourVUE hidrogel, Lentile Extravagante au modele amuzante și acoperă total culoarea naturală a ochilor. Tehnologia de fabricație a lentilelor, permit aerarea ochilor și garantează siguranța ochilor, deoarece colorantul este închis în stratul interior al lentilei. Acestea sunt lentile pentru uz zilnic cu înlocuire o dată la trei luni.