Lentiamo

Lentile de contact bilunare

...
Acuvue Oasys (6 lentile)

Acuvue Oasys de la Johnson & Johnson sunt lentile de contact zilnice pentru uz de două săptămâni. Aceste lentile de contact din silicon-hidrogel au fost create special pentru ochi sensibili – permeabilitatea lor excepțională permite ochiului să acceseze 98% din oxigenul disponibil iar HYDRACLEAR Plus le ține hidratate tot timpul.

...
Acuvue Advance (6 lentile)

ACUVUE ADVANCE (6 lentile) sunt lentile de contact din silicon-hidrogel cu tehnologie HYDRACLEAR. Această tehnologie HYDRACLEAR patentată amestecă un agent formidabil de înmuiere și hidratare cu un material de silicon-hidrogel de înaltă performanță ca să vă creeze o lentilă de contact care se simte mătăsoasă și moale de dimineața până noaptea. Aceste lentile sunt pentru uz zilnic, înlocuite la fiecare 2 săptămâni.

...
Avaira (6 lentile)

Noile lentile de contact, de la CooperVision, Avaira sunt fabricate cu Aquaform – o tehnologie inovatoare care menține conținutul de apă și susține permeabilitatea oxigenului pentru ochi mai clari și mai albi. Suprafața exterioară, fiind asferică, aduce un plus vederii în condiții de lumină slabă și elimină astigmatismul. Aceste lentile sunt preferate pentru abilitatea lor de a se mula pe suprafața corneei, pentru marginile rotunjite și materialul lor moale și flexibil.

...
Acuvue Advance pentru Astigmatism (6 lentile)

Aceste lentile din silicon-hidrogel sunt printre cele mai căutate lentile torice disponibile. Acuvue Advance pentru astigmatism conțin HYDRACLEAR pentru ca lentilele să rămână mai hidratate pe tot parcursul zilei. Acestea sunt proiectate special pentru a rămâne fixate, ceea ce permite o vedere clară, stabilă și exactă. Vă rugăm să luați aminte că acest produs nu se mai fabrică. Avem disponibile doar dioptriile din stoc. – înlocuite cu Acuvue Oasys pentru Astigmatism (6 lentile).