Hormann Romania - Usi de interior, exterior si porti de garaj, Chiajna / Ilfov

Usi de garaj basculante Berry

...
Usi basculante Berry

Calitatea iese în evidenta si din punct de vedere estetic

Totul este în favoarea originalului: calitate si siguranta, aspect si confort, tehnica perfectionata. În fiecare usa Hörmann Berry este acumulata experienta a peste 50 de ani de cunostinte în domeniul constructiilor de usi de garaj. Datorita varietatii de modele veti gasi cu siguranta si usa perfecta pentru casa dumneavoastra.

Modelele din otel sunt disponibile în mod standard în culoarea deosebit de convenabila alb trafic, în 7 culori preferate convenabile, precum si în 200 de alte nuante conform standardului RAL (cu exceptia celor cu efect perlat, fosforescent si a culorilor metalizate). Usile din lemn masiv sunt disponibile în variantele cu molid nordic si brad canadian.

Pentru aproape orice model de usa la Hörmann este disponibila usa pietonala alaturata potrivita. Astfel usa de garaj si cea pietonala alaturata formeaza o unitate armonioasa.

Usile basculante Berry sunt testate si certificate conform cerintelor stricte de siguranta ale normei europene 13241-1. Daca vechea dumneavoastra usa de garaj corespunde normei de siguranta UE puteti afla cu ajutorul Listei de verificare pentru siguranta.