Hormann Romania - Usi de interior, exterior si porti de garaj, Chiajna / Ilfov

Sisteme de actionare pentru usi interioare

Pentru o locuinta confortabila, fara bariere

Cu actionarea electrica pentru usi interioare Hörmann PortaMatic deschiderea si închiderea usilor interioare de lemn si otel este facil facuta automat folosind un transmitator radio manual sau prin simpla apasare a unui buton. Acolo unde sunt dezabilitati fizice sau este o dorinta de mai mult confort, aceasta tehnica va face fiecare zi mai usoara. Sistemul de actionare a usii PortaMatic este potrivit pentru usi atât din domeniul privat cât si din domeniul public si convinge nu doar prin numeroasele functii si posibilitati de reglare, ci si printr-un consum minim de curent electric. În plus sistemul PortaMatic este cu 25% mai ieftin decât actionarile de usi comparabile.

PortaMatic a fost singurul sistem de actionare aprobat si clasificat ca bun de catre Societatea Germana pentru Gerontotehnica (GGT). Astfel acesta îndeplineste asteptarile generatiei 50 cu privire la confort, calitate si estetica.

 Cataloage MediaCenterLocuinte adecvate vârstei 

În ciuda restrictiilor fizice, va doriti sa fiti în continuare mobil? Sistemul de actionare PortaMatic pentru usi interioare va reda o parte a calitatii vietii, ajutându-va sa va deplasati prin încaperile dumneavoastra fara ajutor de la altcineva.

Un trai confortabil

Transportati în viitor tavi pline, lazi grele cu bauturi sau multele cumparaturi fara nici un efort prin încaperi. Chiar daca nu aveti nevoie de sistemul automat de actionare pentru usi PortaMatic din motive legate de sanatate, garantat nu veti mai vrea sa renuntati niciodata la acest confort.

O viata fara bariere

Lucrul într-un mediu lipsit de bariere are astazi o mare importanta si va continua sa câstige importanta si în viitor. Siguranta ridicata oferita de operarea cu consum redus de energie face din PortaMatic sistemul ideal de actionare pentru usi, de ex., pentru birouri, spitale, laboratoare si cabinete medicale.*

* Pentru anumite grupuri de utilizatori, ca de ex. persoane în vârsta sau persoane care au nevoie de asistenta, precum si copii mici, utilizarea sistemului de actionare trebuie verificata pentru fiecare caz în parte.

Actionarea igienica a usilor

Usile de la încaperile din cabinetele medicale sau de la încaperile sanitare din cladirile de birouri reprezinta un risc de contaminare deosebit de mare pentru angajati si pacienti.Sistemul de actionare pentru usi PortaMatic, în combinatie cu un comutator fara contact, protejeaza în mod fiabil împotriva germenilor si bacteriilor si va ofera astfel un sentiment de siguranta.

Motive bune în favoarea sistemelor de actionare pentru usi interioare Hörmann

Operarea sigura a usilor

La Hörmann siguranta si confortul sunt de nedespartit. Sistemul nostru de actionare PortaMatic va deschide si va închide usile cu demaraj progresiv si închidere controlata, fiind astfel foarte silentios. Miscarile usii sunt executate cu forta foarte redusa si va ofera astfel un grad mare de siguranta. Numai o usoara atingere a usii este necesara pentru a opri imediat miscarea.

Sistem radio inovator

Pentru dumneavoastra noi gândim mai departe, acolo unde ceilalti au renuntat de mult. Cu ajutorul sistemului nostru radio inovator BiSecur va operati sistemul de actionare în mod sigur, din telecomanda sau de la butonul de interior cu radio si, suplimentar, puteti interoga daca pozitia usii dumneavoastra este deschisa sau închisa*. Asa nu trebuie sa alergati prin toata casa pentru a va verifica usile de interior.

Si pentru ca ne gândim întotdeauna la confortul dumneavoastra, cu telecomanda sau de la butonul interior cu radio nu puteti numai sa deschideti si sa închideti usile, ci puteti controla si iluminarea integrata cu LED.*Cu telecomanda HS 5 BS sau butonul interior cu radio FIT 5 BS.

Montare simpla, racordare simpla

Sistemul PortaMatic va va face garantat viata mai usoara. Deja de la montare totul este foarte simplu. Sistemul de actionare se fixeaza peste usa sau pe toc. Glisiera poate fi pur si simplu lipita pe blatul usii si, daca este necesar, se poate îndeparta din nou fara a lasa urme. Acest aspect este avantajos în special în cazul locuintelor închiriate sau în cazul usilor lucioase din sticla.

PortaMatic se conecteaza simplu la o priza. Si pentru ca totul sa functioneze fara probleme, cablurile sistemelor noastre de actionare au o lungime de 3 m. Bineînteles partenerul dumneavoastra Hörmann va poate monta profesionist acest sistem de actionare.

Functii confortabile optice si acustice