Hormann Romania - Usi de interior, exterior si porti de garaj, Chiajna / Ilfov

Sisteme de actionare porti de intrare in curte

Confort care încânta si siguranta care convinge

Abia cu ajutorul unui sistem de actionare cu telecomanda de la Hörmann poarta dumneavoastra de intrare în curte îsi atinge potentialul maxim de confort, deoarece acesta convinge prin intermediul tehnicii testate în toate domeniile. Datorita functiilor de pornire progresiva si oprire controlata, poarta dumneavoastra functioneaza întotdeauna lin si uniform. Sistemul de identificare a obstacolelor protejeaza în mod deosebit de fiabil persoanele si obiectele si va ofera astfel un sentiment de siguranta.

Functiile suplimentare creeaza pentru dumneavoastra confortul perfect: de exemplu functia de închidere automata, care închide poarta dupa un interval de timp stabilit de dumneavoastra*, sau posibilitatea de a deschide poarta numai partial pentru accesul persoanelor. Sistemele de actionare RotaMatic si VersaMatic sunt disponibile si cu acumulator practic si panou solar optional.

* Pentru aceasta functie este necesara o bariera luminoasa suplimentara.

 Cataloage MediaCenterSistem de actionare electrica RotaMatic 

Prin aspectul lui modern si suplu, sistemul de actionare RotaMatic pentru porti batante se potriveste perfect cu frumoasa dumneavoastra poarta. Exemplare, precum designul aspectului, sunt si functionalitatea si siguranta acestuia. Nu trebuie sa renuntati la confortul oferit de un sistem de actionare nici atunci când va lipseste alimentarea la reteaua electrica. Acumulatorul RotaMatic face totul posibil.

 

RotaMatic

Sistem de actionare pentru porti batante VersaMatic

VersaMatic

Sistemul de actionare pentru porti batante VersaMatic, cu tablou de comanda integrat, este solutia ideala si pentru situatii constructive neobisnuite. Acesta se preteaza, de exemplu, pentru montarea pe stâlpi de poarta foarte josi; de asemenea, pozitia de montare poate fi aleasa variabil si astfel poate fi adaptata în mod optim situatiei constructive. În plus, nu trebuie montat un tablou de comanda separat - astfel se economiselte spatiu si timp. VersaMatic mai convinge si prin tehnica verificata: viteza sa, de ex., poate fi reglata individual; astfel, pentru toate dimensiunile de porti, se poate regla o cursa a portii uniforma.

La fel de flexibile ca sistemul de actionare VersaMatic sunt si posibilitatile sale de alimentare cu energie electrica. Daca la poarta nu dispuneti de racord de curent puteti utiliza acumulatorul solar VersaMatic.