Hormann Romania - Usi de interior, exterior si porti de garaj, Chiajna / Ilfov

Usi de garaj RollMatic

Utilizabile universal

Usile rulou si usile culisante la tavan se deschid vertical si nu necesita aproape deloc spatiu în garaj. Gratie principiului lor de constructie ele ofera un spatiu maxim pentru parcarea în interiorul si în fata garajului. Forma deschiderii garajului nu are nicio importanta pentru montare, nu conteaza daca aceasta este dreptunghiulara, oblica sau cu bolta.

Pentru ca usa dumneavoastra sa se potriveasca optim cu arhitectura casei dumneavoastra, va oferim usa rulou RollMatic si usa culisanta la tavan RollMatic OD în diferite variante.

Pentru un aspect natural al usii alegeti unul dintre cele doua finisaje tip lemn ale suprafetei Decograin sau Decopaint. Pentru un aspect deosebit de elegant al usii se recomanda noua nuanta de culoare Noir 2100 Sablé antracit metalic. Ori alegeti una dintre cele 11 variante de culori, la acelasi pret.

Si, bineînteles, gasiti la noi si usi alaturate cu aspect similar.

Usa rulou RollMatic îmbina numeroase detalii inovatoare, care au un singur scop: sa va ofere siguranta si confort. De la montajul deosebit de simplu pâna la patentele perfectionate pentru siguranta, acest concept trece precum o linie rosie prin toate aspectele produsului.

Sistemul de actionare standard este usor de întretinut, fiind amplasat în exteriorul mastii de protectie a axului de înfasurare. Functiile de demaraj progresiv si de oprire controlata ale sistemului de actionare asigura o cursa lina a usii si contribuie la menajarea acesteia. Datorita arcurilor de compensare si a sistemului automat de deconectare la suprasarcina, un sistem suplimentar de siguranta a cantului inferior este de prisos.

Usa culisanta la tavan RollMatic OD, care care economiseste spatiu, este ideala pentru modernizare. Constructia îngusta a usii culisante la tavan permite montarea chiar si în conditii de spatiu foarte redus în garaj. Datorita constructiei foarte compacte, usa are nevoie de o înaltime de rabatere de numai 60 mm

Actionarea standard ProMatic poate fi montata, la alegere, pe sina de ghidare orizontala din dreapta sau stânga; nu este necesara o înaltime de constructie suplimentara.  

Cu ajutorul actionarii SupraMatic disponibile optional, usa dumneavoastra culisanta la tavan se deschide mai rapid si puteti ajunge imediat din strada direct în garaj. Nu veti mai dori sa renuntati la functiile pentru confort precum deschiderea intermediara, de ex., pentru ventilarea garajului si nici la functia de iluminare a sistemului de actionare care pot fi accesate separat, cu ajutorul telecomenzii.