Hormann Romania - Usi de interior, exterior si porti de garaj, Chiajna / Ilfov

Sisteme de actionare pentru usi de garaj

Confort si siguranta pentru casa dumneavoastra

Cui îi face placere sa coboare din masina pe vânt sau vreme urâta, ori în miez de noapte, numai pentru a deschide garajul. Cu ajutorul unui sistem de actionare pentru usa de garaj de la Hörmann aveti permanent "cale libera", caci deschideti rapid, confortabil si sigur usa de garaj si poarta de la curte, din masina, de la telecomanda. Cu ajutorul sistemului confortabil si rapid SupraMatic, al sistemului cu pret avantajos ProMatic, precum si al actionarii cu acumulator ProMatic Akku, sistemul de actionare pentru garaje fara alimentare de la reteaua electrica, Hörmann ofera o tehnica de actionare inovatoare.

Sistemul radio BiSecur este standard la toate sistemele de actionare pentru usi de garaj. Aceasta se caracterizeaza printr-o conexiune radio deosebit de sigura si este compatibila cu toate sistemele de actionare, receptorii radio si elementele de operare Hörmann. Cu BiSecur, puteti controla nu numai usa de garaj, ci si usa de intrare în locuinta, poarta de intrare în curte sau iluminatul Hörmann.

Daca doriti sa actionati usa de garaj nu numai cu telecomenzi, tastatura cu cod, sau cititoare de amprente, ci si cu propriul smartphone, puteti utiliza aplicatia Hörmann BlueSecur. Interfata de utilizator auto-explicativa a aplicatiei poate fi utilizata nu numai pentru a actiona usa de garaj prin Bluetooth, ci si pentru a porni si opri iluminarea sistemului de actionare a usii. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Google Play si App Store. Un receptor corespunzator este deja integrat în sistemul de actionare Hörmann SupraMatic din generatia 4 si disponibil optional pentru sistemul de actionare ProMatic 4 (momentan nu este disponibil).

Interfata HCP integrata în fiecare sistem de actionare Hörmann permite, de asemenea, conectarea la retea cu sisteme externe inteligente de casa, cum ar fi Homematic si Delta Dore. Ca parte a automatizarii casei, sistemul de actionare usa poate fi controlat în mod convenabil prin interfata cu utilizatorul sistemului de acasa inteligent respectiv si conectat la retea cu alte componente inteligente, dupa cum este necesar. La fel se poate, de ex., programa ca atunci când usa de garaj este închisa în întuneric, iluminarea exterioara si a coridorului este pornita în acelasi timp sau ca usa se deschide automat când va apropiati de casa. Daca sistemul de acasa inteligent respectiv permite accesul de la distanta prin Internet, usa de garaj poate fi, de asemenea, deschisa în mod convenabil în timp ce va deplasati, de ex., astfel încât postasul sa poata depune acolo un pachet sau sa verifice starea dispozitivelor predate.

Galerie foto
  • ...