Epardoseli Retail - Pardoseli rezidentiale, comerciale, sportive, Bucuresti

Parchet masiv

...
Parchet Masiv Exotic Doussie Prima DLH

Parchetul masiv Doussie are o culoare calda, portocaliu-maronie. Parchetul Doussie, expus la lumina si la oxigenul din atmosfera isi inchide treptat culoarea, apropiindu-se de cea a mahonului. Doussie este un lemn exotic care confera incaperilor un aspect cald si original. In coloritul sau regasim stralucirea soarelui tropical care trezeste imaginatia si bunul gust de aceea nu intamplator este numit lemn „regesc”. Aspectul bogat si variat al pardoselilor realizate din lemn de Doussie subliniaza caracterul si eleganta incaperilor.

...
Parchet Masiv Exotic Iroko Prima DLH

Parchetul iroko este alegerea perfecta pentru un decor exotic, modern si natural. Parchetul iroko are duramenul galben-gri pana la maro deschis, ulterior auriu pana la oliv-maroniu. Textura este tangentiala . Denumit si teak african, iroko este un lemn dur, rezistent la umezeala cu un aspect usor satinat. Culoarea vesela, de lamaie, este caracteristica numai pentru lemnul proaspat taiat. Cu timpul, sub influenta aerului si a soarelui, lemnul se inchide treptat la culoare si devine galben-maroniu pana la maro închis. Lemnul de Iroko se caracterizeaza printr-o stabilitate dimensionala ridicata, foarte important in cazul folosirii acestuia pentru pardoseli.

...
Parchet Masiv Exotic Jatoba DLH

Jatoba, numit uneori cireşsul de diamant (diamond cherry) provine din America Centrala si de Sud. In comparatie cu lemnul de cires autohton este intr-adevar dur precum diamantul. Lemnul este foarte trainic, are o foarte mare rezistenta naturala la conditiile atmosferice nefavorabile, la descompunerea cauzata de ciuperci si microorganisme, precum si la insecte. Gratie calitatilor sale naturale, parchetul exotic Jatoba isi indeplineste cu usurinta cerintele de exploatare nu numai în locuinte, ci si in spatii industriale si in aer liber.