Epardoseli Retail - Pardoseli rezidentiale, comerciale, sportive, Bucuresti

Lemn exterior Iroko - Deck Iroko

Descriere Produs

Lemnul de deck Iroko provine din Africa de Vest si este un lemn exotic de esenta tare. Dupa aproximativ 12 luni de la montaj, acest lemn pentru pardoseli exterioare se mai inchide la culoare datorita oxidarii si expunerii la lumina naturala. Astfel culoarea lui maron-dechis-auriu se transforma in maron-inchis-galbui. Este un  lemn flexibil, cu duritate mare si cu stabilitate dimensionala foarte buna. Pe longitudinea fibrei prezinta striatii fine de un galben-auriu luminos, ce pot varia in functie de intensitatea luminii si de vechime.

Terase din deck Iroko

Proprietatile tehnicomecanice foarte bune transforma acest lemn de deck Iroko in solutia ideala pentru amenajarea unei terase exterioare. Nu necesita tratamente chimice, este rezistent la insecte si carii, duritatea fiind principala sa calitate. Recomandam Uleiul Decking Oil Netru Bona care scoate in evidenta esenta lemnului si prelungeste durata de viata. Lemnul de deck Iroko este una din primele alegeri ale arhitectilor cand este vorba de amenajarea unei piscine. Se intretine foarte usor, este un lemn fara miros specific si are o textura moderna.  Majoritatea yacht-urilor sunt fabricate din lemn de esenta Iroko. Pentru un montaj facil va recomandam piciorusele reglabile Pilon Suprainaltare PVC 2,8 cm – 4,2 cm.

 

 

Terase din lemm tip deck de pardoseala pentru exterior ce se preteaza mediului exterior, putandu-se instala pe o gama larga de suporturi: ciment, pietriş, profile metalice, lemn, PVC etc. Suportul de montaj pentru terase din lemn trebuie sa fie suficient de dur pentru a sustine greutatea pardoselii si pentru a pastra planeitatea acesteia. Pentru pardoselile suprainaltate se utilizeaza ploturi reglabile din PVC. Pardoseala din deck pentru terase din lemn de exterior sub formă de lamele se realizeaza din lemn de esenta exotica precum Ipe, Garapa, Massaranduba etc. sau din esente autohtone precum frasin sau pin care sunt termotratate.Pentru fixarea clemelor este recomandata pregaurirea riglelor suport.Lemnul folosit pentru terase, este uscat in cuptor, finisat extra si tratat atidaunatori, produsa in Portugalia, cu rezistenta foarte ridicata contra razelor UV si intemperiilor, avand durata de rezistenta de pana la 20 ani expus direct la exterior. 

Galerie foto
  • ...