Epardoseli Retail - Pardoseli rezidentiale, comerciale, sportive, Bucuresti

Cornisa perete polimer rigid model C11 11.2 x 10.8

Descriere Produs

Cornisa tavan ornamentala C11 este o cornisa de perete, decorativa, din polimer rigid rezistent dar totodata flexibil, produsa de Manavi. Aceasta cornisa de perete este imposibil de distins fata de cele din ipsos dar superioara din toate punctele de vedere fata de cele din polistiren. Acest tip de cornisa imbina armonios tavanul cu peretele caminului dumneavostra.

Cornisa tavan ornamentala C11 Manavi 2 ml

Cand vezi un ansamblu de cornise ornamentale, sau baghete decorative, la imbinarea dintre un tavan si perete, atunci intelegi de ce cornisele decorative sunt aproape indispensabile. Sunt ideale pentru completarea esteticii peretilor atat in stil clasic, dar si modern, conferind fiecarui interior un stil individual si un caracter unic. Oferite într-o gama variata, acestea pot îmbunatati atmosfera si proportiile interiorului.

  • MATERIAL: Polimer rigid
  • DIMENSIUNI: 11.2 x 10.8 x 200 cm

 

 

 

 

 

 

 

Notează…PerfectBunMediuNu-i răuFoarte slab 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

  

 

  

    

A?I PUTEA DORI, DE ASEMENEA…+

Adeziv tapet pudra 300g ACM

21.98 lei buc. cu TVA10+

Mocheta Rosie Dormitor Caresse 900

142.38 lei 128.15 lei m² cu TVA+STOC EPUIZAT

Tapet vinil auriu rosu floral 1238 Cristiana Masi Carlotta

147.94 lei rola cu TVA+

Adeziv lipire plinte si profile Fix All Soudal

42.46 lei buc. cu TVAPRODUSE SIMILARE10+

Plinta polimer rigid model S2 1.4 x 6.9 x 200 cm Manavi

41.95 lei 37.75 lei buc. cu TVA10+

Cornisa perete polimer rigid model C5 4.7 x 5 x 200 cm Manavi

48.34 lei 43.51 lei buc. cu TVA10+

Plinta polimer rigid model S4 1.3 x 8 x 200 cm Manavi

52.30 lei 47.07 lei buc. cu TVA10+

Plinta polimer rigid model S14 1.6 x 12 x 200 cm Manav

Profile si plinte decorative din poliuretan si duropolimer pentru infrumusetarea interiorului casei.

Modelele de profile decorative interior sunt unul dintre segmentele din amenajarile interioare foarte important.  De aceea am ales sa comercializam profile decorative de interior. Cel mai bun motiv pentru care ne plac profilele decorative este ca sunt acele obiecte carora oamenii tind sa le acorde o mica importanta, dar care fac diferenta in aspectul unei case. Materialele din care sunt fabricate plintele decorative si sunt diverse, existand profile decorative din polistiren extrudat si expandat, poliuretan sau polimer. Profilele din poliuretan sau uro polimer sunt mult mai rezistente si performante decat cele din polistiren. Din categoria de profile decorative de interior fac parte plintele, cornisele, scafele, braurile decorative, rozetele si coloanele. 

Toate profilele decorative personalizate pentru interior şi exterior reprezintă un finisaj deosebit, care ne înnobilează spiritul şi casa, înfrumuseţându-ne viaţa. Pe lângă rolul lor decorativ, care conferă camerelor un stil aparte, înnobilându-le, profilele decorative din poliuretan au şi alte întrebuinţări. De exemplu, ancadramentele pentru uşi şi ferestre pun în valoare întreaga incapere şi ajută la acoperirea rosturilor de montaj. Brâurile şi cornis ele scot în evidenţă volumul casei.

Galerie foto
  • ...