Epardoseli Retail - Pardoseli rezidentiale, comerciale, sportive, Bucuresti

Marmura Arabescato Beige placaj 100x80 2 cm

Marmura Arabescato Beige placaj 100×80 2 cm lustruita

Marmura Arabescato Beige este un amestec senin de verde pal cu nuan?e de bej pe un fudal crem. Accentele de alb luminat împreuna cu verdele pal îi ofera acestui tip de marmura un aspect cu totul deosebit. Placile de marmura Arabescato Beige provin din Oman.

Po?i folosi marmura Arabescato Beige atât în exterior, cât ?i în interior, pentru: pardoseli, pere?i, scari, mese, chiuvete, blaturi de bucatarie, cazi de du? sau orice alte elemente realizate din piatra naturala. 

 

Marmura placi 60×60, 60×30, lastre pentru blaturi de baie si bucatarie si glafuri.

Marmura placi pardoseala 60×60, 60×30, lastre pentru blaturi de baie si bucatarie si glafuri. Marmura este unul dintre cele mai frumoase si rezistente materiale utilizate in amenajari interioare. Marmura se utilizeaza in constructii si in amenajari interioare si exterioare de mii de ani. Acest lucru dovedeste in egala masura rezistenta si aprecierea materialului ca frumusete si utilitate. Se gaseste intr-o varietate foarte mare de culori si venaturi, fiecare dintre ele putand beneficia de mai multe tipuri de finisaje. Daca doriti o casa amenajata cu piatra naturala de calitate, marmura este materialul perfect. Noi importam din toate colturile lumii, pentru a ne asigura ca va oferim ce este mai bun. Unul dintre cele mai luxoase tipuri de acoperiri este denumit justificabil marmura. Aceast tip de pardoseala este universala si arata la fel de bine intr-un apartament simplu sau intr-o casa privata cu o bucatarie mare. Aspectul marmurei este familiar pentru aproape toata lumea si este usor de recunoscut. 

Marmura placi 60×60, 60×30, lastre pentru blaturi de baie si bucatarie si glafuri.Marmura este unul dintre cele mai frumoase si rezistente materiale utilizate in amenajari interioare. Indiferent ca este folosita la placarea podelelor, ca blat de bucatarie sau pentru glafurile ferestrelor, datorita puritatii, rezistentei si aspectului sau unic, marmura ramâne cea mai buna solutie pentru a conferi oricarei încaperi o imagine naturala si eleganta. Marmura este o piatra metamorfica, utilizata de zeci de mii de ani. Acest lucru dovedeste in egala masura rezistenta si aprecierea materialului ca frumusete si utilitate.  Fiecare bucata de este diferita, cu o varietate de culori si un numar diferite de nervuri în functie de tipul pe care îl alegi. Marmura premium are o culoare uniforma si nervuri estompate. Mai putin

Specialistii spun ca marmura care vine din locuri apropiate de Italia si Grecia va rezista cel mai bine într-un mediu umed. De asemenea, daca marmura are un numar mare de nervuri, asta înseamna ca are un continut ridicat de fier, ceea ce duce la schimbarea aspectului în timp.Varietatea marmurei pentru placaje la interiorSe gaseste intr-o varietate foarte mare de culori si venaturi, fiecare dintre ele putand beneficia de mai multe tipuri de finisaje. Daca doriti o casa amenajata cu piatra naturala de calitate, marmura este materialul perfect. În plus, marmura are o stralucire aparte. Datorita structurii, aceasta permite luminii sa patrunda prin ea si sa straluceasca. O baie mica, cu fereastra, va deveni mai luminoasa daca folosesti acest tip de piatra naturala.Noi importam din toate colturile lumii, pentru a ne asigura ca va oferim ce este mai bun. Unul dintre cele mai luxoase tipuri de acoperiri este denumit justificabil marmura. Aceast tip de pardoseala este universala si arata la fel de bine intr-un apartament simplu sau intr-o casa privata cu o bucatarie mare. Aspectul marmurei este familiar pentru aproape toata lumea si este usor de recunoscut. Pentru montaj se recomanda folosirea unui adeziv special, preferabil flexibil sau, în cazul în care încalzirea se face prin pardoseala, super flexibil.

 

Avantajele placarii cu marmuraAstazi marmura a devenit din ce in ce mai cautata pentru amanajarile interioare pentru avantajele ei incontestabile.Culorea: Marmura se gaseste in numeroase culori. Astfel nu trebuie sa iti faci griji daca doresti o baie, o bucatarie sau un blat de anumita culore care sa se asorteaze cu mobilierul. Pardoseala se formeaza din diferite placi de diferite nuante, astfel fiecare din ele are propria personalitate. Mai mult

Deoarece blocul de marmura este taiat in mai multe lastre, fiecare dintre acestea la randul ei este taiata in multe placi care la montare nu vor mai putea fi puse in aceasi ordine. Asta nu este o problema deoarece placile nu difera foarte mult intre ele.Luciul: Spre deosebire de alte pietre naturale, marmura se poate lustrui foarte mult. Astfel pardoseala devine fina si stralucitoare. Lustruirea de asemenea va scoate in evidenta modelul marmurei.Stralucirea: Are o structura care permite luminii sa patrunda prin ea si sa straluceasca foarte mult, astefel va conferi luminozitate oricarei incaperi.Structura naturala: Marmura este o roca naturala care nu are efecte adverse asupra organismului.Marmura spre deosebire de granit are un cost mai mic si trebuie sa tinem cont de acest aspect daca dorim sa amenajam spatii mari. Bineinteles ca exista tipuri de marmura care sunt mai scumpe decat orice tip  de granit. Astfel de tipuri provin fie din Grecia, Italia, Brazilia.

Galerie foto
  • ...