Epardoseli Retail - Pardoseli rezidentiale, comerciale, sportive, Bucuresti

Mozaic Alb ? Negru din sticla A-MGL04-XX-027

Descriere Produs

Acest moziac este format din mai multe patratele bicolore, cu diferite modele florale si tipare geometrice. Un mozaic sticla alb negru, un model extrem de elegant, ideal pentru amenajari bucatarii, bai, livinguri, restaurante, hoteluri si localuri cu pretentii. Contrastul negru – alb este mereu apreciat, deci peretii amenajati cu acest model de mozaic nu se vor demoda niciodata.

Mozaic sticla alb negru – Midas Polonia

Mozaicul din sticla alb – negru, a devenit o solutie viabila pentru personale care prefera stilul modern, dar si pentru cele care apreciaza stilul clasic. Plasa din fibra de sticla este de o calitate foarte buna, si asigura un montaj facil. Un avataj major al mozaicului, este ca se poate monta pe orice suprafata, daca se foloseste un adeziv corespunzator.

 

Modelele de mozaic sticla comercializate de ePardoseli sunt produse cu un finisaj deosebit de atragator, folosite in special in placarea bucatariilor, bailor, a piscinelor sau a anumite spatii din casa dumneavoastra . Mozaicul din sticla importat de noi de la Formosa Design Polonia este un produs atent creat de catre designeri renumiti. Mozaicul din sticla decorativ pentru baie, bucatarie este folosit  in general pentru a crea diferite combinatii coloristice. Rolul acestuia este de a aduce un plus de frumusete si valoare locului. Cu diverse grade de transparenta, texturi si culori din cele mai variate, acest tip de mozaic sticla decorativ se potriveste pentru toate tipurile de suprafete. Puteti crea aranjamente exclusivite atat in baie, bucatarie. Decorarea peretilor cu mozaic din sticla va face camera de baie, livingul sau bucataria una extrem de eleganta si plina de stil. Mozaicul din sticla se afla printre preferintele arhitectilor si designerilor cand vine vorba de amenajari speciale. Puneti-va in practica ideile pe care le aveti atunci cand decorati cu mozaicul decorativ din sticla de la ePardoseli!

Galerie foto
  • ...