Best-IT-Service - Reparatii IT Bucuresti

Reparatii Desktop

...
Calculatorul Este Prea Lent

Calculatorul meu continua sa functioneze lent si cand il pornesc, dureaza o eternitate pana sa se incarce. Ce poate fi? Computerul meu ruleaza lent, dureaza mult pana sa inceapa procesul de inchidere si chiar se va inchide singur .. ajutor !? Ce pot face pentru a face computerul sa ruleze mai repede, functioneaza lent, dureaza foarte mult pana cand internetul sa apara? Computerul meu ruleaza intr-adevar lent si, uneori, nu pot ajunge chiar în corespondenta mea si dureaza o vesnicie pana imi acceseaza site-urile?

Suna cunoscut? Computerele devin lente in timp. Fisiere vechi si redundante corupte se acumuleaza rapid in computer.

Acest lucru face ca computerul sa fie lent provocand erori de sistem si incetiniri serioase atunci cand aveti nevoie cel mai mult de PC-ul dumneavoastra. Este cea mai mare suparare cand trebuie sa astepti ca computerul sa treaca prin sarcina simpla. Adesea, acest lucru se intampla cu PC-urile mai vechi, dar acest lucru se poate intampla si cu noile computere. Noi suntem aici pentru dumneavoastra si va vom ajuta in rezolvarea acestor probleme aparatu din senin.

...
Imprimanta, tastatura sau mouse-ul nu functioneaza

Probleme cu periferice se poate intampla brusc. Ieri, imprimanta, mouse-ul sau tastatura functiona bine, porniti computerul astazi si boom – nici o imprimanta, mouse sau tastatura. In cele mai multe cazuri, aceasta problema poate fi cauzata de o problema de driver. Mai intai incercati sa va conectati hardware-ul defect la alt port USB. Uneori acest lucru ajuta la remedierea defectiunilor minore.

In putine cazuri, problema poate fi un hardware defect. Daca nici unul dintre perifericele conectate prin USB nu functioneaza, aceasta este o eroare a placii de baza. Daca aveti imprimanta WI-FI si nu functioneaza, acest lucru poate fi cauzat de drivere gresite sau de configuratia necorespunzatoare a router-ului Wi-Fi.

...
Ecranul Nu Arata Nimic

Porniti desktop dumneavoastra. Auziti unitate functionand si calculatorul booteaza, dar ecranul dvs. nu arata nimic sau “nu a fost gasit niciun semnal”. Acest lucru se poate intampla din mai multe motive. Daca ati mutat computerul recent, verificati toate cablurile. Ele pot fi slabite usor si nu au trimis un semnal corespunzator. Daca toate cablurile sunt bine, trebuie sa incercati sa conectati Ecranul la alt calculator. Poate monitorul dvs. este defect?

Uneori, ecranul nu arata nimic din cauza placii grafice sau a altui echipament hardware defect. Daca pasii mentionati mai sus nu au rezolvat problema dvs., trebuie sa contactati tehnicianul profesionist de la noi pentru de reparatii ulterioare.

Inginerii nostri pot repara toate problemele legate de ecran. Vom testa toate problemele legate de cabluri, hardware si software si vom repara orice probleme gasite. Aveti posibilitatea sa rezervati un inginer de reparatii online sau sa ne sunati. Cat va costa? Tehnicianul nostru calificat va verifica defectele calculatorului si apoi va indica pretul exact pentru reparatie. Daca va veti razgandi sau va fi prea scump pentru dvs., veti plati doar pentru testare.

...
Reparatii Desktop

Problema PC-ul? O vom rezolva. Noi suntem cei pe care ii contactati atunci cand desktop-ul dumneavoastra functioneaza lent sau deloc. De la hard disk-uri corupte la calculatoare infectate, Best IT Service este armata dumneavoastra personala de tehnicieni priceputi.

Putem repara calculatoarele desktop chiar in aceeasi zi. Daca problema dumneavoastra este legata de software, putem face reparatia si prin remote desktop. Noua din zece probleme de software pot fi rezolvate de la distanta. Deci, daca hard disk-ul dumneavoastra scoate sunete sau bipuri, ori ecranul dvs. ramane inghetat, anuntati-ne. Tehnicienii nostri profesionisti si calificati va vor ajuta sa lucrati azi.

...
Calculatorul Nu Vrea Sa Porneasca

Cel mai inspaimantator lucru care se poate intampla la computerul este esecul de a porni deloc. Apasati micul buton de alimentare si nu se intampla nimic. Nu exista semnale sonore, clicuri, sau alte lucruri. Monitorul este pornit, dar calculatorul dumneavoastra. este complet mort.

Mai intai de toate trebuie sa nu va panicati! Cand oamenii se confrunta cu o astfel de problema, ei tind sa se panicheze, ingrijorati de faptul ca toate datele importante de pe PC au disparut. Cel mai probabil, documentele si fotografiile sunt sigure, insa nu sunt accesibile in acest moment. Aceasta problema cu computerul arata ca una dintre componentele hardware sa defectat

...
Calculator Zgomotos

Un ventilator mai mare decat cel obisnuit in computer sau unul care produce zgomote ciudate nu este ceva de ignorat. Aceste sunete sunt de obicei un indiciu ca un ventilator nu functioneaza corect – o problema potential serioasa.

Ventilatoarele situate in interiorul computerului ajuta la eliminarea cantitatii mari de caldura generate de CPU, placa grafica, sursa de alimentare si alte componente hardware de pe computer. Cand caldura se acumuleaza in interiorul calculatorului, aceste parti se incalzesc pana cand se defecteaza … de obicei permanent.

Va putem ajuta in alegerea unui ventilator adecvat pentru a prelungi viata calculatorului dumneavoastra. Tehnicienii nostri te vor indruma in a face alegerea potrivita, iar inlocuirea ventilatorului se va face cat mai rapid si eficient.

...
Calculatorul Nu Booteaza

Acest lucru se poate intampla brusc si fara nici o cauza vizibila. Uneori, calculatorul dumneavoastra incepe sa se incarce, dar dupa un timp inceteaza sa mai raspunda in timpul procesului de pornire. Aceasta problema poate fi cauzata de multi factori.

Computerul dumneavoastra poate incerca sa incarce ferestrele din mediile detasabile. In primul rand, verificati si eliminati toate CD-urile, DVD-urile, unitatile flash USB, cardurile de memorie. Scoateti toate camerele digitale sau unitatile hard disk externe. Incercati sa reporniti computerul. Daca esueaza din nou, altceva cauzeaza problema. Daca calculatorul afisarea o eroarea la pornire, acest lucru este probabil cauzat de problema de configurare hardware. Placa de baza, CPU, memorie sau placa grafica pot crea probleme.

...
Computerul se blocheaza si se restarteaza

Pot fi doua tipuri de probleme care determina inghetarea computerului si repornirea lui. Prima si cea mai probabila este problema software (Window sau Linux). Virusi, troieni, adware pot provoca instabilitatea sistemului. Cand sistemele detecteaza o problema, aceasta se reporneste pentru a preveni deteriorarea viitoare. Aceste probleme pot fi rezolvate prin curatarea programelor nedorite si a programelor spion, actualizarea driverelor sau reinstalarea sistemului de operare. Inginerii nostri de computer pot testa, iar daca este o problema de software, ei pot repara computerul imediat.

Al doilea tip este si mai grav – problema hardware. Supraincalzirea calculatorului este cauza cea mai probabila pentru inghetarea si repornirea lui.

Cand calculatorul se supraincalzeste, este instabil si trimite un semnal pentru a reporni. Exista mai multe defectiuni hardware care pot provoca blocarea computerului. Defectarea sursei de alimentare, a placii grafice, a procesorului sau chiar a unitatii de hard disk poate provoca astfel de probleme. Tehnicienii nostri vor incerca sa testeze computerul pe loc. Uneori este nevoie de o testare mai serioasa. Pentru aceasta, vom lua tine sub supraveghere si teste calculatorul timp de 24 de ore. Si asta fara nici o taxa suplimentara! Depinde de probleme, dar de obicei reparatiile dureaza de la 1 la 3 zile.