Best-IT-Service - Reparatii IT Bucuresti

Devirusare si Eliminare Malware

Cei mai multi virusi malware sunt conceputi pentru a fi greu de eliminat. Malware-ul se incorporeaza adesea in sistemul de operare, ascunzand fisierele sau modificand fisierele de sistem cu propriul cod. Acest lucru face foarte greu pentru utilizatorul mediu pentru al elimina; sunt adesea necesare programe speciale care pot “demasca” virusul permitand astfel stergerea sa. Prin ani de experienta putem elimina infestatia fara a va distruge datele. Datele dvs. sunt importante; lasati-ne pe noi sa ne ocupam de ele.

Numarul virusurilor de computer creste in fiecare an. Daca computerul booteaza lent, afisand anunturi de tip pop-up sau pur si simplu ciudat, probabil ca aveti o forma de malware. Pur si simplu instalarea unui program anti-virus dupa fapt nu va rezolva problema deoarece malware-ul va impiedica programele antivirus sa-l elimine. Utilizam programe special dezvoltate pentru a elimina infestatia si a face computerul sa functioneze fara probleme. Cu ajutorul programelor noastre, putem elimina adesea programele malware fara a fi nevoie sa realizam o instalare noua de sistem. Acest lucru va salveaza de la reinstalarea tuturor aplicatiilor. Odata ce malware-ul este eliminat si computerul este reparat, instalati un software anti-malware cu licenta pentru a va proteja calculatorul de viitoare infectii.

Cum m-am infectat?Malware-ul poate proveni din mai multe surse, inclusiv anunturi bannere rau-intentionate, spam, site-uri infectate sau aplicatii “gratuite”. In ultimul timp, am observat o crestere a programelor frauduloase Anti Virus, cum ar fi XP Anti virus 2008/2009, MS Anti virus si AntiSpyware 2008. Aceste programe false anti-virus sunt deseori descarcate de pe bannere de anunturi care pretind ca elimina programe malware inexistente de pe computer. Dupa ce a fost descarcat, acesta va ataca adesea calculatorul si va obliga utilizatorul sa introduca informatiile despre cartea de credit.

Serviciile Noastre Includ:

  • Eliminarea oricarui virus, a programelor spyware, a malware-ului si a rootkit-urilor pe orice sistem
  • Reparam orice problema de sistem de operare si testam functionalitatea corespunzatoare
  • Efectuarea actualizarilor critice ale sistemului de operare
  • Aplicacam modificarile de sistem
  • Sfaturi pentru a preveni infectiile viitoare

Daca inginerul/agentul nu poate rezolva problemele, va vom ajuta sa reinstalati un nou sistem de operare, care este fara virus.

Galerie foto
  • ...