Best-IT-Service - Reparatii IT Bucuresti

Instalare Software

Exista tot felul de software pe piata pentru fiecare dintre nevoile dvs. Instalarea si configurarea pot fi stresante pentru cei care nu sunt tehnici. Cu toate acestea, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la instalarea software-ului de care aveti nevoie.

Indiferent de proiectul la care lucrati – de la construirea de pagini web la construirea de stadioane de fotbal – veti avea nevoie de software-ul potrivit pentru a va ocupa de proiect.

Exista doua tipuri: Software-ul de sistem este ceea ce ruleaza si gestioneaza calculatorul dumneavoastra, cum ar fi sistemul de operare sau utilitatile de gestionare a fisierelor. Software-ul aplicatiei, cunoscut sub numele de aplicatie, se refera la software-ul care permite utilizatorilor sa-si indeplineasca anumite sarcini.

Ajutorul Este Doar La Un Apel Telefonic

  • Determinam compatibilitatea calculatorului pentru instalare – Unele software functioneaza cu unele calculatoare, dar programele software nu sunt neaparat universale. Expertii nostri tehnici vor determina daca calculatorul dvs. este compatibil cu software-ul pe care il doriti.
  • Instalam si configuram software-ul – In cazul in care software-ul si calculatorul dumneavoastra se potrivesc, il vom instala pentru dumneavoastra. Setarile vor fi configurate astfel incat sa fie cat mai usor de utilizat.
  • Efectuam actualizarile software necesare – Daca software-ul dumneavoastra a fost achizitionat dintr-un magazin, asta nu inseamna ca acest software este actualizat. Programatorii lanseaza in mod regulat actualizari pentru software-ul lor, iar software-ul ambalat probabil ca nu va fi ultima versiune. Tehnicienii nostri vor avea grija de asta, descarcand si instaland ultimele actualizari.
  • Vom crea shorcut-uri (comenzi rapide) – De asemenea, vom crea shortcut-uri pe desktop, meniul de pornire, facand noul software usor accesibil.

Dupa instalarea noului program, ne vom asigura ca stiti cum sa-l utilizati. Nu va faceti griji.

Instalarea Software Pentru Afaceri

Firmele fara propriul departament IT vor beneficia de celebrul serviciu “fara griji”.  Putem face fata cerintelor software pentru orice afacere de dimensiuni. Indiferent daca afacerea dumneavoastra are nevoie de cateva aplicatii pe unul sau doua computere sau pe multe aplicatii instalate in mai multe locuri pe mai multe dispozitive, ne va asigura ca software-ul afacerii dvs. nu are probleme.

Acasa sau de afaceri, mare sau mic, simplu sau complicat, celebrul serviciu “fara griji” al lui Jim preia presupunerile din instalarea software-ului.

Galerie foto
  • ...