Best-IT-Service - Reparatii IT Bucuresti

Upgrade Hardware

Vrei un sistem mai rapid? Puneti piese mai rapide in el. Acesta este raspunsul simplu la o intrebare pe care fiecare proprietar de PC o intreaba din cand in cand. Dar piesele de schimb nu sunt gratuite, iar entuziastii de calculatoare care sunt conectati stiu ca cheia este de a-si pune banii acolo unde conteaza cel mai mult.

Upgrade-uri hardware care pot prelungi durata de viata a calculatorului dumneavoastra. Cand ati cumparat noul sistem de calculatoar, acesta a fost cel mai recent si cel mai mare, dar sase luni mai tarziu a existat deja un computer mai bun si mai rapid pe piata. Va putem ajuta sa tineti pasul cu tehnologia care se schimba rapid prin efectuarea de upgrade-uri simple si ieftine la calculatorul dumneavoastra existent.

De asemenea, daca este timpul sa inlocuiti sau sa actualizati unul sau mai multe dintre sistemele dumneavoastra, va putem sfatui sau construiti un nou calculator fiabil adaptat nevoilor dumneavoastra – la un pret accesibil fara a utiliza componente ieftine. Oferim, de asemenea, o garantie pentru toate masinile noi furnizate si instalate.

Sunati-ne astazi pentru a afla cum poate imbunatati performanta calculatorului un upgrade, cum poate creste viteza de procesare si va mentine la cel mai inalt nivel al tehnologiei computerelor fara a cumpara un sistem desktop complet nou.

1RAM: Computerul utilizeaza memorie RAM cu memorie aleatorie pentru a efectua functii si operatii. Mai mult RAM permite computerului sa efectueze simultan mai multe sarcini si sa ruleze mai repede. Puteti creste performanta prin instalarea de memorii RAM suplimentare sau prin inlocuirea RAM-ului existem cu unul mai mare. RAM-ul este usor de inlocuit pe un desktop, dar este posibil sa fiti nevoit sa verificati manualul utilizatorului pentru instructiuni de adaugare sau eliminare a memoriei RAM pe un laptop.2Unitate Dard Disk: unitatile hard disk de pe majoritatea laptopurilor si computerelor desktop sunt modulare si pot fi schimbate cu usurinta pentru un model mai rapid, cu o capacitate mai mare de memorie. Cu un hard disk mai mare, puteti stoca mai multe programe, muzica si fotografii. Puteti instala chiar mai multe unitati de hard disk intr-un computer desktop pentru a extinde spatiul de stocare sau pentru un backup la fisierele importante existente.3Unitate de Disc Optica: upgrade-ul la un nou DVD burner sau la o unitate de disc Blu-ray va va oferi computerului noi capabilitati. O unitate optica este usor de instalat si puteti chiar sa instalati mai multe unitati pe acelasi desktop, cu o unitate ca unitate master si o secunda ca o unitate “slave”.4Procesor: procesorul dumneavoastra are un impact mare asupra vitezei si performantei laptopului sau a calculatorului desktop. Este, de asemenea, o componenta foarte simpla de schimbat. Inainte de a alege un nou procesor, cu toate acestea, verificati tipul socket-ului procesorului de pe placa de baza a computerului. Noul procesor trebuie sa se potriveasca cu tipul de soclu compatibil.5Placa Video: Unitatile de procesare grafica sau placile video sunt destinate calculatoarelor care gestioneaza prelucrarea greoaie a imaginilor in jocuri video si software de redare 3D. O noua placa video poate imbunatati capacitatea de procesare grafica, permitandu-va sa jucati cele mai recente jocuri sau sa utilizati computerul ca centru de divertisment de inalta definitie impreuna cu televizorul HD.

Tehnicienii nostri te vor ajuta in alegerea componentelor de upgrade si iti vor da sfaturi in ceea ce priveste upgradului necer calculatorului dumneavoastra. Ne ocupa de la achizitionararea componentelor pentru dumneavoastra pana la asamblarea lor pe unitatea desktop, cat si configurarea optima a acestora.

Galerie foto
  • ...