Best-IT-Service - Reparatii IT Bucuresti

Backup Date

Datele dumneavoastra sunt cel mai important lucru pe computerul dvs. Fie ca este vorba de fotografii de familie, documente fiscale importante, opere de arta, muzica, articole de cercetare sensibile sau orice altceva, pierderea lor pur si simplu nu este o optiune. Din pacate, calculatoarele nu mai functioneaza din senin si lucrul asta se intampla adesea. Avand un backup de date inainte de a se intampla ceva cu calculatorul dumneavoastra, este una dintre cele mai importante sarcini pe care orice utilizator de calculator trebui sa o aiba in vedere.

Stim ca pierderea datelor poate fi o experienta foarte dificila. De aceea vrem sa facem cat mai usor posibil ca dumneavoastra. sa va recuperati fisierele importante:

  • Politica “Nu exista date, nicio taxa” – nu ne platiti daca nu va recuperam datele importante la un pret acceptabil
  • Evaluare gratuita
  • Echipa de specialisti in recuperarea datelor, inclusiv oameni de stiinta, ingineri mecanici si electrici
  • 14.000 de metri patrati de recuperare date
  • Back-up datelor pe orice suport extern (USB, HDD, SSD, DVD, CD)

Va putem ajuta sa efectuati copii de siguranta ale datelor dumneavoastra personale importante (fotografii, videoclipuri, documente, activitati scolare etc.) pe suporturi externe sau pe cloud, fara probleme. Datele dumneavoastra au o copie de rezerva? Datele dvs. sunt copiate automat? Datele dvs. sunt protejate in afara site-ului? Dispozitivul de backup ofera versiuni de fisiere, permitandu-va sa restaurati din orice data? Ati testat vreodata procesul de recuperare a datelor? Cum ramane cu computerele pentru copii, informatiile dispozitivelor mobile si arhivele familiei?

Best IT Service a vazut prea multe fotografii familiale pretioase si videoclipurile dispare datorita furtului sau defectarii mediului de stocare – ne protejam clientii prin solutii de backup si recuperare de date. Va putem ajuta sa efectuati copii de siguranta ale datelor dvs. pe orice unitate externa sau pe cloud.

Galerie foto
  • ...