Petirivet - Frizerie canina si felina la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov

Ingrijirea profesionala

Din vechi timpuri a existat legatura om-animal. Astfel, egiptenii venerau pisicile, indienii   sobolanii si vacile, chinezii folosind pelicanii pentru procurarea hranei de zi cu zi folosindu-   se de gusa lor incapatoare. Astazi animalele sunt mai putin folosite in astfel de scopuri,     devenind animale de companie, odrasle in toata regula. Stapanii lor cheltuie astfel sume i   mportante in fiecare an destinate serviciilor oferite de saloane specializate de cosmetica si ingrijire, tratamente si multe altele, fenomenul luand     amploare in zilele noastre.

Acum, aproape toti cainii nostri merg la un frizer profesionist, proprietarii realizand ca un caine din orice rasa care este bine tuns si ingrijit este un mai bun companion de avut in casa. Saloanele specializate au un echipament vast inbunatatit, mese electrice, cazi special concepute, foarfece de o calitate superioara, uniforme profesioniste, uscatoare mai sigure, sisteme de vacuum care absorb parul facilitand astfel operatiunile de tuns si ingrijit.Unii stilisti sunt mai priceputi decat altii, depinde de dumneavoastra care este cel mai potrivit pentru cainele sau pisica iubita. Gasirea unui ingrijitor bun pentru cainele dumneavoastra depinde si de abilitatea acestuia de a va indeplini dorintele dar si de abilitatea dumneavoastra de a va exprima dorintele.

Costurile variaza in functie de regiune de calitatea produselor folosite si de experienta stilistului. In zilele noastre stilisti de caini si pisici sunt peste tot, la cabinete veterinareadaposturi de animale si magazine de hrana si oriunde pe Internet. Expertii in estfel de proceduri pot fi gasiti in saloanele special destinate acestei meserii, cum este si salonul nostru mobil, experienta si profesionalismul facand diferenta.Avantajele unui salon mobil de cosmetica sunt multiple: nu supunem animalul la stresul de transport, stresul din sala de asteptare, nu pierdeti timpul in trafic, nu va umpleti nici dumneavoastra si nici proprietatea de par etc.

Ajungem la dumneavoastra in functie de programari si nu intarziem niciodata pentru ca pretuim timpul. Siguranta cainelui trebuie sa fie pe primul loc: masa de cosmetica si cada sa fie special concepute.Cosmeticianul va fi dispus sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a oferi cele mai bune conditii, fiind in permanenta legatura cu un medic veterinar in caz de urgenta sau la solicitare, stilistul va veni insotit de un medic veterinar.

Galerie foto
  • ...