Petirivet - Frizerie canina si felina la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov

Sevicii

Tundem catei si pisici la domiciliul dumneavoastra, in interiorul dubei utilata cu masini de tuns, cada, apa calda, uscator, produse profesionale pentru cosmetica si ingrijire, reducand astfel discomfortul creat de transportul animalutului la salonul de frizerie canina si fara a va umple curtea sau casa de par. Puteti beneficia si de consultatii veterinare, oferite de medici veterinari cu experienta.

Efectuam tunsori canine si feline, periere si orice serviciu de toaletare: taiat unghiividat glandecuratat urechibaie cu produse adaptate la tipul si culoarea blanitei, balsam pentru descalcit, periere pentru indepartarea caltilor, tratamente impotriva caderii parului si orice alt serviciu medical veterinar.

Majoritatea oamenilor aleg sa tina pe langa casa un animal de companie. Acest lucru, conform studiilor, s-a dovedit a fi benefic pentru sanatatea stapanilor, animalele in general avand calitati deosebite folosite in scop terapeutic - zooterapie.In functie de preferinte, oamenii isi aleg un animal de companie care sa ii reprezinte. Cele mai populare alegeri in acest sens sunt fie cainii, fie pisicile. Inainte de a te hotari sa adopti sau sa cumperi un animal trebuie neaparat sa ai in vedere faptul ca un caine inseamna si responsabilitate, asa ca, pe langa faptul ca trebuie sa ii arati ca il iubesti, sa-l plimbi, sa-i oferi un culcus confortabil, trebuie sa il speli, sa ai grija de sanatatea lui.Lucram cu ajutorul unor oameni talentati, iubitori de animale, cu experienta in tuns caini in functie de rase, punandu-le in evidenta caracterul si protejandu-le sanatatea. Tunsul trebuie efectuat intr-un mediu curat, cu aparate si produse de calitate, animalutul dumneavoastra avand parte de un rasfat binemeritat, rapid si fara stres.

Galerie foto
  • ...