Pandoor Hardware Systems, Feronerie si accesorii pentru sticla securizata - Bucuresti

Balustrade Sticla

Pur si simplu iti personalizeaza cladirea, iti ofera siguranta si ani indelungati, aspect de nou!Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri, zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

Balustrade din sticla Premium100Balustradele din sticla PANDOOR Premium100 cu sistem de sustinere a panourilor de sticla cu fixare pe podea, fiind din aluminiu, confera un aspect deosebit prin contrastarea puternica cu fragilitatea aparenta a sticlei. Model de balustada din sticla ingropataBalustrade din sticla Premium150Balustradele din sticla PANDOOR Premium150 cu profilul din aluminiu cu fixare pe podea, confera siguranta maxima si durabilitate garantata, fara a rapi nimic din aspectul deosebit si din transparenta ce ofera o panorama nelimitata. Model de balustada din sticla cu prindere lateralaBalustrade din sticla Premium200Balustradele din sticla PANDOOR Premium200 este cel mai potrivit si nou sistem pentru toate conexiunile exterioare. Fixându-se în lateral, economiseste din spatiul util al constructiei. Sistemul este unul performant, rezistent si elegant, fiind perfect pentru un design modern.Model de balustada din sticla economicaBalustrade din sticla Premium300Balustradele din sticla PANDOOR Premium300 varianta economica ce asigura aspectul inconfundabil al gamei este Premium M300. Balustradele de sticla vor avea mereu un impact vizual deosebit. Sticla este un material complex care nu se demodeaza în timp, aducând un plus de eleganta si stil spatiului amenajat.

Galerie foto
  • ...