Pandoor Hardware Systems, Feronerie si accesorii pentru sticla securizata - Bucuresti

Usi sticla Universal

Usi sticla batante universal

PANDOOR asigura Masuratori, Transport si Montaj. Consultanta tehnica Gratuita!

  • Dimensiune: pe comanda
  • Tip deschidere: batant ( interior, exterior)
  • Tip Sticla: sticla securizata, finisata, clara, colorata, sablata sau personalizata
  • Feronerie: Dorma Germania
  • Pregatire usoara a sticlei, fixare sigura
  • Constructie fiabila
  • Gama potrivita de incuietori
  • Livrare rapida

 

 

USI DIN STICLA UNIVERSAL

Feronerie DORMA – Pentru trafic intens

Usile din sticla batante executate de PANDOOR cu gama DORMA Universal de accesorii de tip “patch” permite realizarea constructiilor din sticla rezistente cu aproape orice design imaginabil.Usile din sticla securizata Universal  pot fi furnizate cu componente fixate in aranjamente diferite – cu accesorii de colt sau accesorii aripi în diferite unghiuri, cu usi simple sau duble în modele cu una sau doua tabliii.

PANDOOR detine o profunda cunoastere a proprietatilor speciale ale sticlei ca si material de constructie. Aceasta a dus la conceperea unei game largi de usi din sticla. Examinate cu atentie si masuri pozitive au fost luate pentru a crea aria maxima a suprafetei de contact pentru eficienta optima de prindere.

 Amortizor si balama inferioara Pivot superior si Balama superioara Coltare supralumina Maner tip H de 500 -1200 mmSticla pentru amenajari interioare – USI DIN STICLA

Sticla pentru amenajari interioare – un accesoriu incitantUtilizarea sticlei pentru usile din sticla, atrage si incita. Îmbinarea puritatii cu rezistenta si culoare metamorfozeaza interiorul, oferind privitorului noi dimensiuni ale esteticului.

Puteti aduce culoare, lumina si noi texturi în casa dumneavoastra, fie ca sunteti în cautarea unui look clasic sau contemporan.Sticla de interior  di esterior se potriveste oricarui stil sau gust, prin aspectul atemporal si finisaje de calitate.

Sticla cu traditie pentru amenajari interioare, de la PANDOOR

Asezând modernitatea si inovatia pe bazele traditiei, PANDOOR va ofera o gama unica de produse pentru amenajari interioare. Fie ca vorbim despre usi de sticla, pereti despartitori, sau alte elemente de decor realizate cu sticla de interior, acestea transforma spatiul într-un loc luminos, aerisit si primitor.

 

Usile din sticla, un obiect unicat!

Pentru spatiul locuintei, combinarea sticlei cu alte materiale este o optiune des utilizata. Astfel, un obiect comun tuturor locuintelor se poate transforma într-un obiect unicat, precum usile de sticla decorativa. Usile de sticla executate de PANDOOR,  ofera eleganta si luminozitate, fiind un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural.

Usile de sticla pentru exterior cat si pentru interior, reprezinta un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural. Usile PANDOOR sunt produse din sticla securizat si/sau laminata, ceea ce confera siguranta si securitate, atât împotriva accidentelor cât si a tentativelor de efractie.

  USI DIN STICLA BATANTE UNIVERSALSe disting prin fiabilitate si siguranta absoluta

Usile batante Universal PANDOOR, sunt special concepute atat pentru exterior cat si pentru interior in special pentru zonele cu trafic intens.

Combina functionalitatea utilizarii în conditii grele cu designul esteticTehnica inovatoare de prindere cu cleme – fixare practic invizibilaOfera 24 de combinatii standard posibile pentru ansamblurile de sticla securizataPentru o grosime standard a sticlei de 10 mm; optiunile grosimii de 8 or 12 mm sunt disponibile în cazul în care sunt solicitateUsi din sticla securizata batante Universal, PANDOOR, permite realizarea constructiilor din sticla rezistente cu aproape orice design imaginabil.

Ansamblurile din sticla rezistenta pot fi furnizate cu componente fixate in aranjamente diferite – cu accesorii de colt sau accesorii aripi în diferite unghiuri, cu usi simple sau duble în modele cu una sau doua tabliii.

  USI DIN STICLA MUNDUSMundus – Un design de top pentru ansamblele din sticla securizata

Nasterea unui nou lider in solutii de securitate. Marca premium a sistemelor de balustradaSisteme de usi cu acces pentru copiii cu dizabilitati. MUTO – Noul sistem manual DORMA de usi glisante

Fara a fi nevoie de o sursa de alimentare, usa functioneaza cu auto-inchidere. Dispozitivul de blocare poate fi operat prin telecomanda sau de la un comutator de perete, evitand necesitatea opritorilor de podea. Oferind montaje standard de perete si tavan si instalare in plafoane suspendate, sistemul este proiectat pentru a servi unui camp larg de aplicatii. Dispune de o sticla de siguranta laminata cu disponibilitatea de adaugare de straturi intermediare speciale si ofera o serie de avantaje in ceea ce priveste functia si, desigur, designul personalizat de sticla.Mai ales la usile glisante, cu energia lor cinetica, realizeaza o prindere sigura de elemente de sticla, iar aceasta este de o importanta decisiva. Astfel, cu noua sa tehnologie Clamp & Glue, DORMA ofera o solutie fiabila. Fitingurile de retinere sunt lipite la fiecare parte a suprafetei de sticla, oferind o prindere de durata, chiar si in cazul pierderii presiunii de contact.

  USI BATANTE DIN STICLA - TENSORCONCEPTUL TENSOR INFIINTEAZA UN NOU STANDARD

Sistemul de balamale pentru usi din sticla Tensor, prezinta încredere ca va functiona bine în orice moment – indiferent daca este cazul noilor instalatii sau al renovarilor.

MONTARE FACILA

Usile din sticla cu dubla actiune TENSOR pot fi fixate direct de zidarie sau de un toc nefaltuit. În cazul modelului din sticla, usa cu dubla actiune este agatata de la o lampa lateral fixata, din sticla securizata.

CONCEPUTE PENTRU EXCELENTA

Sistemul de balamale pentru usi TENSOR, tine usa în pozitie cu fermitate si siguranta. Dupa ce s-a împins în directia de închidere, mecanismul de arcuri din accesoriul TENSOR preia miscarea. Usa se închide rapid si sigur.

CARACTERISTICI PRODUS

• Deschiderea si închiderea fara efort a usilor batante• Revenirea excelenta din orice unghi• Testate TÜV- / verificare terta• Montare facila

USI DIN STICLA BATANTE - VISURTENSOR – ELEMENTE METALICE ASCUNSEPentru usi cu dubla actiune

Faceti cunostinta cu usile din sticla executate de PANDOOR,  DORMA VISUR, un sistem patentat pentru DORMA care fixeaza usile din sticla cu dubla actiune fara a fi nevoie de nici un element functional perturbator vizual.

100% TRANSPARENT – 100% DURABIL

Usile din sticla TENSOR sunt executate fara cadru de sus pâna jos – aceasta este pretentia la faima a DORMA VISUR, simplificând viata arhitectilor si specificatorilor, de asemenea. Pentru ca pot folosi orice material si orice culoare pentru structurile înconjuratoare. Usile din sticla executate de PANDOOR cu sistemul  DORMA VISUR ramane, pur si simplu, o prezenta discreta, adaptându-se la orice idee de design si reflectând-o pentru un avantaj maxim

Galerie foto
  • ...