Pandoor Hardware Systems, Feronerie si accesorii pentru sticla securizata - Bucuresti

Pereti din sticla

Pereti si Compartimentari din sticla pentru interioare cu stil

Nevoia de apropiere, de spatiu, de luminozitate, dorinta de libertate si lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereti si compartimentari. Pentru orice spatiu si pentru orice destinatie, compartimentarile din sticla sunt acum accesibile cu PANDOOR

Siguranta si securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre cladirile non-rezidentiale. Sticla laminata reprezinta o solutie sigura pentru compartimentarile din sticla. În cazul în care peretele de sticla se sparge, fragmentele (cioburile) ramân lipite de filmul de laminare, fiind eliminat riscul de ranire. În plus, cioburile nu se împrastie si este redus si riscul de accidentare ulterioara.

PERETI DIN STICLACel mai folosit sistem de compartimentare din Europa.

Isi datoreaza succesul,faptul ca este simplu si se adapteaza la cele mai variate cerinte ale clientilor ,indiferent de buget si indiferent de tipul de cladire .

Compartimentari sticla – un produs de excelenta in domeniu,personalizat si elegant, din punct de vedere estetic nu exista nici o limitare, lasand practic loc oricaror preferinte individuale de design. Sticla poate fi personalizata iar profilele colorate in functie de preferintele dumneavoastra.Aceeasi libertate de alegere o ofera si gama noastra de elemente pentru usi.

COMPARTIMENTARILE DE STICLA – ALTERNATIVA MODERNA

Intrucat este simplu de realizat, permite solutii diverse si este foarte usor de asamblat si intretinut, sistemul de compartimentari din sticla este unul dintre cele mai populare la nivel mondial. Ofera libertate de initiativa, flexibilitate bugetara si inclusiv posibilitatea modificarilor ulterioare fara dificultati semnificative.

Sticla poate fi personalizata prin diverse metode, profilele pot fi aduse in culorile dorite de client, de aceea compartimentarile din sticla reprezinta solutia optima de aranjare a spatiului dumneavoastra de lucru. Posibilitatile si combinatiile sunt aproape nelimitate de aceea va incurajam sa luati in considerare optiunea unei compartimentari din sticla atunci cand aveti in plan o impartire a spatiului.

VIZIBILITATE SI LUMINA

Peretii din sticla , asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.a si gama noastra de elemente pentru usi.

Galerie foto
  • ...