Pandoor Hardware Systems, Feronerie si accesorii pentru sticla securizata - Bucuresti

Usi Glisante Muto

Montaj, Garantie si Transport asigurat – PANDOOR

MUTO – usi glisante din sticla cu mecanism de auto-închidere si încuietoare electromecanica integrata

Daca exista vreun sistem de usi glisante di sticla manuale, proiectat sa impresioneze cu o gama larga de caracteristici si folosire usoara, acestea sunt usile glisante din sticla cu sistem DORMA MUTO.

Este uluitor câta comoditate poate fi adunata într-o singura forma compacta.Usile glisante din sticla PANDOOR executate cu Sistemul MUTO impresioneaza cu eleganta sa compacta si gama larga de functii, care permit o usurinta exceptionala de utilizare a sistemelor de usi glisante

Închidere independenta fara alimentare cu energie electrica, încuiere electromecanica integrata si indicator de stare, ce permite a se observa starea usii de la distanta.Sistemul este oferit si pentru modele cu foi sincronizate sau telescopice.

CARACTERISTICIComoditate convingatoare:

• Sistem de auto-închidere• Încuietoare electromecanica încorporata cu posibilitate de control• Indicator de status (deschis – închis)• Mecanism de închidere lina a foilor – amortizare (DORMOTION

O multime de avantaje:

• Adecvat pentru foile din sticla sau din lemn, având greutatea între 50 kg – 200 kg;• Montaj si setari usoare, datorita capacului detasabil;• Design individual: finisaj de culoare alba, argintiu sau de otel inoxidabil, cu sau fara clips cu logoul DORMA;• Modele sincrone si telescopice de asemenea, disponibile

USOR DE FOLOSIT

Închidere independenta fara alimentare cu energie electrica, încuiere electromecanica integrata si indicator de stare, cepermite a se observa starea usii de la distanta.Sistemul este oferit si pentru modele cu foi sincronizate sau telescopice.

DORMOTION – mecanismul elegant cu închidere lina.

Dupa deschiderea usii, MUTO o închide automat – fara zgomot si fara a fi nevoie de alimentare cu curent electric. O îmbunatatire adusa oricarui interior cu usile glisante din sticla Muto cu actionare DORMOTION.

Simbol al elegantei, dispozitivul DORMOTION încetineste panoul foii de usa pe ultimii centimetrii, închizând usa automat si fara zgomot pâna la pozitia sa finala.

MUTO corespunde nevoilor voastre individuale: Cu usi telescopice sau usi duble, dotate cu functia Synchro.

Prin acest sistem compact de usi glisante, chiar si solutiile individuale pot fi usor executate. Sistemul total integrat MUTOComfort este potrivit în special pentru aplicatii din sticla cu mai multe functiuni, dispozitivul fiindascuns câmpului vizual. Acest sistem elegant permite adaptarea la solutii care necesita executarea foilor de usa din materiallemnos.

Modernizare usoara

? mecanism de închidere lina (DORMOTION)? încuiere electromecanica? indicator de statusNu v-ati hotarât care este nivelul potrivit al echipamentelor cautate? Nu e nici o problema: seturile practice de accesorii potfi instalate si beneficiati de o serie de extra-optiuni când aveti nevoie.

 

 

Galerie foto
  • ...