Pandoor Hardware Systems, Feronerie si accesorii pentru sticla securizata - Bucuresti

Fatade de magazin cu sticla

In peretii din sticla pentru fatadele magazinelor se pot integra sisteme de usi de sticla batante , glisante sau pliant-glisante. Pe langa variantele clasice curente oferim si solutia peretilor mobili ( vitrine armonice-culisante) din sticla, pe care ii puteti utiliza dupa preferinte, pe timp de iarna inchisi iar pet imp de vara open space .

Caracteristicile generale pentru fatadele din sticla pentru spatii comerciale sunt:

Executate din geam de 10-12 mm securizat sau si laminatDimensiunile sunt diferite in functie de golul unde se amplaseazaSticla securizata, clara sau personalizataPanourile fixe sunt fixate in profile din aluminiu special concepute, tip „U” , cu bagheta sau sine perimetrale ( pot fi vopsite RAL)Intrarile de acces pot fi realizate cu usi (batante, glisante, automate) sau rulouri metalice

Un magazin cu o fatada din sticla securizata, iti aduce garantat cu peste 30% mai multi clienti decat o fatada sau o vitrina cu profile verticale din Aluminiu sau PVC.

  INCHIDERI CU STICLA  PENTRU EXTERIOARE CU STIL

PRODUCATOR PANDOOR – EXECUTI SI MONTAJ

Solutiile de compartimentare vitrata a spatiilor deschise ofera pe langa luminozitate si aspect atragator, foarte elegant, posibilitati extinse de personalizare, confort in utilizare si usurinta realizarii mentenantei si igienizarii.

Exista o gama variata de profile de montaj pentru compartimentarile de sticla, vizibile sau ascunse, in mai multe finisaje disponibile. In concordant cu sugestiile arhitectului dumneavoastra putem oferi solutii si sugestii de compartimentare optima si design atractiv pentru spatiul dumneavoastra.

Domeniul compartimentarilor de sticla ofera foarte multa libertate de miscare in alegerea solutiilor si optiunilor. Compartimentarile de sticla presupun integrarea unor elemente precum usi batante, glisante ori pliant-glisante. De asemenea punem la dispozitia beneficiarilor solutii precum pereti mobile de sticla ce pot fi desfasurati ori retrasi dupa nevoile concrete din spatiu.

 

FATADA MAGAZINULUI TAU, CARTEA TA DE VIZITA

Fatadele si vitrinele din sticla pentru magazine si spatii comerciale PNADOOR, sunt executate cu materiale cu un inalt grad de rezistenta, de la cei mai consacrati producatori de sisteme arhitecturale.

Peretii din sticla pentru vitrinele de magazin completeaza solutiile de partitionare a spatiilor deschise, oferind eleganta si versatilitate, personalizare, siguranta in exploatare, costuri reduse de intretinere si stabilitate in timp a parametrilor constructivi. Profilele structurale de fixare pot fi vizibile (aparente) sau ascunse, de diverse dimensiuni si cu o gama larga de finisaje. Intrarile pot fi cu usi batante pentru trafic intens, glisante automate sau manuale, armonice sau cu rulouri metalicePeretii din sticla pentru vitrine de magazine sau spatii comerciale , asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

Galerie foto
  • ...