Instalator-Urgent.ro - Instalatii sanitare si termice Non Stop, Bucuresti

Montaj Pompa De Condens Cu Neutralizator Sau Fara

Atunci cand intre centrala termica si  capatul scurgerii condensului este o distanta mare astfel incat panta instalatiei pentru condens ar fi vizibila sau ar incurca mobilierului si aranjamentului incaperii, este nevoie de o pompa de condens.

Facem parte din acea categorie de instalatori care isi respecta meseria, prin acest lucru dovedind capabilitatea de a fi la curent cu toate tehnologiile noi, existente pe piata instalatiilor din Bucuresti si oferind un plus de incredere oricarui solicitant prin grija pentru fiecare detaliu.

Detinem intrega gama de cunostinte, scule profesionale si materiale pentru a executa orice lucrare in domeniul instalatiilor, cu maxim de seriozitate si competenta, oferind calitatea pe care orice client si-o doreste.

Montaj pompa de condens interventie rapida.

Unde se montaza pompa de condens? Pompa de condens se monteaza sub centrala termica, pe racordul instalatiei de scurgere a condensului.

Pentru o uzura cat mai mica a instalatiei de scurgere comuna a blocului sau a canalizarii stradale, este indicat sa montati o pompa de condens cu neutralizator.

INSTALATOR URGENT SANITAR: Montaj cabine de dus, Montaj panouri solare, Montaj apometre, Reparatii si interventii rapide la instalatii sanitare, Montaj obiecte sanitare, Montaj baterie chiuveta, Montaj baterie cada, Montaj WC, Montaj filtre de apa, Montaj chiuvete, Montaj boiler, Montaj si instalare hidrofor, Montare masina de spalat, Montaj robineti de trecere, Montaj wc suspendat sau ingropat.

Aceste servicii se efectueaza la client in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Montaj pompa de condens ieftin.

Ne deplasam rapid si gratuit la locatia ta. Contacteaza-ne acum si beneficiezi de cele mai bune servicii pentru casa ta!

Telefon0771 302 745

Galerie foto
  • ...