Instalator-Urgent.ro - Instalatii sanitare si termice Non Stop, Bucuresti

Reparatii, Interventii Rapide Instalatii Sanitare

Oferim servicii de montare si demontare obiecte/instalatii sanitare. Schimbam si reparam obiecte/instalatii sanitare, indiferent de complexitatea lucrarii.

Aceste interventii se fac in maxim 12 ore de la momentul solicitarii

Reparatia instalatiilor sanitare presupune nu doar alegerea materialelor potrivite ci si solutia in sine. Luam in calcul principiile ergonomiei, eficientei si cel al costurilor cand vine vorba de remedierea situatiilor cu care va confruntati.

Ne dam tot concursul pentru a va lasa locuintele in cei mai buni termeni cand vine vorba de riscul unei lucrari efectuate de noi. Apelati cu incredere si nu va vom dezamagi.

INTERVENTII RAPIDE INSTALATII SANITARE BUCURESTI-ILFOV!

Suntem constienti de faptul ca nimeni nu isi doreste o inundatie in baie sau in bucatarie dar materialele utilizate in instalatiile sanitare imbatranesc si acestea cedeaza. Evita escaladarea pagubelor si apeleaza la echipa noastra si va garantam satisfactia!

INSTALATOR URGENT SANITAR: Montaj cabine de dus, Montaj panouri solare, Montaj apometre, Reparatii si interventii rapide la instalatii sanitare, Montaj obiecte sanitare, Montaj baterie chiuveta, Montaj baterie cada, Montaj WC, Montaj filtre de apa, Montaj chiuvete, Montaj boiler, Montaj si instalare hidrofor, Montare masina de spalat, Montaj robineti de trecere, Montaj wc suspendat sau ingropat.

Reparatii si interventii rapide la instalatii sanitare in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Ne deplasam rapid si gratuit la locatia ta. Contacteaza-ne acum si beneficiezi de cele mai bune servicii pentru casa ta!

Telefon0771 302 745

Galerie foto
  • ...