Instalator-Urgent.ro - Instalatii sanitare si termice Non Stop, Bucuresti

Revizie ISCIR La Centrale Termice

Revizie ISCIR (Autorizatie Functionare) La Centrale Termice

Revizie ISCIR Bucuresti Ilfov, la casa si la bloc. Revizie ISCIR la cel mai bun pret.

In conformitate cu Legea nr. 64/2008, prescriptiile tehnice PT A1-2010 si PT C9-2010, utilizatorii de centrale termice sunt obligati sa efectueze verificarea tehnica atat la prima punere in functiune cat si periodic, o data la 2 ani.De asemenea la fiecare 4 ani trebuie efectuata si proba la presiune a instalatiei de incalzire.

Oferim servicii de verificare tehnica ISCIR la centralele termice pentru urmatoarele modele: Arca, Arctic, Ariston, Baxi, Beretta, Bosch, Buderus,  Brahma , Chaffoteaux , Electrolux , Euroterm , Ferolli , Fondital , Hermann , Immergaz , Junkers , Keston , Lambert , Lamborghini , Protherm , Radiant , Riello , Roca , Saunier Duva , Savio Biasi , Sylber , Sime , Unical , Westen ,Wolf , Vaillant , Viessmann , Etc.

Facem parte din acea categorie de instalatori care isi respecta meseria, prin acest lucru dovedind capabilitatea de a fi la curent cu toate tehnologiile noi, existente pe piata instalatiilor din Bucuresti si oferind un plus de incredere oricarui solicitant prin grija pentru fiecare detaliu.

Detinem intrega gama de cunostinte, scule profesionale si materiale pentru a executa orice lucrare in domeniul instalatiilor, cu maxim de seriozitate si competenta, oferind calitatea pe care orice client si-o doreste.

Aceste servicii se efectueaza la client in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Galerie foto
  • ...