Instalator-Urgent.ro - Instalatii sanitare si termice Non Stop, Bucuresti

Montaj Cabine De Dus

Instalator Urgent ofera servicii de montaj cabine de dus, cabine hidromasaj, jacuzzi, saune, etc. Interventii rapide non-stop.

Cabina de dus este optiunea cea mai buna atunci cand avem o baie mica in care, efectiv, nu avem loc pentru o cada. Dar nu numai! Cabina de dus este ideala celor care au un stil de viata alert si prefera dusurile rapide, doresc sa faca o reala economie la apa si nu au copii! In general, familiile cu copii doresc o cada in care micutii sa se poata balaci in voie.

INSTALATOR URGENT SANITAR: Montaj cabine de dus, Montaj panouri solare, Montaj apometre, Reparatii si interventii rapide la instalatii sanitare, Montaj obiecte sanitare, Montaj baterie chiuveta, Montaj baterie cada, Montaj WC, Montaj filtre de apa, Montaj chiuvete, Montaj boiler, Montaj si instalare hidrofor, Montare masina de spalat, Montaj robineti de trecere, Montaj wc suspendat sau ingropat.

Montaj cabine de dus la cel mai bun pret! Trebuie doar sa ne contactezi!

Serviciul de Montaj cabine dus Urgent este disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Galerie foto
  • ...