Instalator-Urgent.ro - Instalatii sanitare si termice Non Stop, Bucuresti

Schimbarea Sau Inlocuirea Centralei Termice

Serviciu de instalare centrala termica – Montaj, Autorizare si Punerea in functiune

Facem parte din acea categorie de instalatori care isi respecta meseria, prin acest lucru dovedind capabilitatea de a fi la curent cu toate tehnologiile noi, existente pe piata instalatiilor din Bucuresti si oferind un plus de incredere oricarui solicitant prin grija pentru fiecare detaliu.

Detinem intrega gama de cunostinte, scule profesionale si materiale pentru a executa orice lucrare in domeniul instalatiilor, cu maxim de seriozitate si competenta, oferind calitatea pe care orice client si-o doreste.

Oferim servicii complete de schimbare a centralei termice pe gaz sau electrice dupa cum urmeaza:

* Examinarea locatiei unde se doreste schimbarea centralei termice* Calcul termic pentru determinarea puterii de acoperire a noii centrale termice pe gaz sau electrice* Intocmirea devizului pentru necesarul de materiale* Procurare fitinguri, tevi, filtre, robineti si centrala termica (dupa caz)* Montaj centrala termica pe perete, refacerea legaturilor tut/retur, apa rece, apa calda, condens* Executia traseului de condens pana la scurgerea din bucatarie sau baie (dupa caz)* Incarcarea instalatiei, proba de presiune si proba de etanseitate* Optional spalare chimica a instalatiei termice existente si ale caloriferelor

Costurile pentru operatiunea de punere in functiune asigurate de producator si serviciul de verificare tehnica periodica (ISCIR) nu sunt incluse.

Aceste servicii se efectueaza la client in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Ne deplasam rapid si gratuit la locatia ta. Contacteaza-ne acum si beneficiezi de cele mai bune servicii pentru casa ta!

Telefon0771 302 745

Galerie foto
  • ...