Dipa Dent Clinic - Clinica stomatologica Bucuresti

Profilaxie

Recurgem la toate masurile medico-sanitare pentru prevenirea aparitiei îmbolnavirii buco-dentare.

  1. Instruirea si educarea pacientului privind modalitatea si tehnica de periaj necesara individual fiecarui pacvient .Indrumareac pacientului pentru a alege cele mai bune instrumente si materiale necesare igienizarii.Mentinem legatura cu pacientul prin cotroale periodice si supravegherea igienei orale mentinute.
  2. Detartrajul este manopera prin care îndepartam depozitele de tartru si placa bacteriana depuse pe suprafata dintilor supra- si subgingival.
  3. Periajul dentar profesional este masura reventiva realizata cu instrumete specializate (perii si paste de periaj speciale), completând manopera de detartraj si îmbunatatind igiena orala aplicata de pacienti acasa.
  4. Tehnica dentara AIR-FLOW de curatare profesionala a dintilor. Prin aceast procedeu îndepartam placa bacteriana si albim dintii prin înlaturarea petelor din coloranti alimentari,tutun,cafea,ceai, de pe suprafata dintilor.

Realizarea acestor manopere de profilaxie în mod periodic (la 6 luni) feresc dantura de efectele negative pe care le provoaca tartrul si placa bacteriana: aspect inestetic al dintilor, afectiuni gingivale, procese carioase, afectiuni parodontale, resorbtii osoase.

Galerie foto
  • ...