Dipa Dent Clinic - Clinica stomatologica Bucuresti

Implantologie

Implantul dentar este tratamentu de electie pentru inlocuitrea unuia sau mai multor dinti absenti sau irecuperabili de pe arcada.
Este o piesa din titan biocompatibila cu organismul uman ce se fixeaza în osul maxilar sau mandibular,destinat sa înlocuiasca radacina unui dinte si sa fie suport pentru viitoarele coroane/punti dentare.

Augumentarea osoasa (grefarea osoasa) – cu ajutorul acestei manopere refacem osul deteriorat pentru a creste volumul osos necesar înserarii unui implant dentar, oferind longevitate implanturilor si lucrarilor protetice de pe acestea.

Sinus lifting (augumentare sinusala) – prin aceasta manopera chirurgicala realizam un suport osos adecvat înserarii implanturilor la nivelul maxilarului,în zonele laterale,când în urma extractiilor cantitatea de tesust osos necesar implantarii este inexistent.
În functie de gradul de distructie osoasa si o analiza meticuloasa a tomografiei dentare,se va stabili daca în aceeasi sedinta cu manopera de sinus lifting se pot însera si implanturile dentare.

Pentru a veni în întâmpinarea necesitatilor dvs.am ales câteva variante de implanturi dentare pe care le vom alege împreuna în urma unui planului de tratament, în functie de cazul clinic.

Galerie foto
  • ...