Delux Art Decor - Servicii complete de retapitare, Bucuresti

Delux Art Decor - Detalii servicii

Cu peste 25 de ani de experienta pentru DELUX ART Bucuresti este mai mult decât munca, este o pasiune! 

Doriti sa apelati la profesionisti în decoratiuni interioare ?

 Specialistii nostrii îsi pun la dispozitie toata stiinta din domeniu  pentru a va oferi un spatiu de locuit personalizat.

Pasiunea noastra pentru decorarea , retapitarea si repararea mobilierului dumneavoastra reuneste o serie de solutii profesioanle pentru retapitarea urmatoarelor obiecte de mobilier:  canapele , scaune sau tabureti , fotolii sau paturi, toate vor fi  restaurate cu spiritul traditiei si cu pasiunea unei profesii artizanale.Cum procedam atunci cand apelati la serviciile noastre ?

Alegem sa lucram cu cei mai buni furnizori de materiale de tapiterie astfel incat sa va oferim o calitate superioara pentru lucrarile efectuate. Dorim sa venim in sprijinul clientilor nostrii cu cele mai bune preturi raportate la calitatea serviciilor oferite de echipa noastra. Toate interventiile noastre sunt monitorizate atent si verificate de personal calificat.

Analiza problemei aparuteOdata primita solicitarea pentru retapitarea obiectelor dvs de mobilier, vom face o analiza primara, estimativa asupra costurilor generale.Consultanta specializataAlegem materialul de tapiterieOdata depasita partea de evaluare si estimare a costurilor, vom veni la dvs pentru alegerea materialelor de tapiterie, inclusiv stabilirea datei de preluare a obiecte de mobilier.Venim noi la Dvs.Preluare obiecte de mobilierRidicarea obiectelor de mobilier, retapitarea, reconditionarea lor se va face de personalul nostru in termenul stabilit in contract.Transport gratuitLivrare obiecte reconditionateUltimul pas in procesul de reconditionare il reprezinta livrarea obiectelor inapoi la locatia dvs. Beneficiati automat de garantie pentru fiecare lucrare efectuata de echipa noastra.Garantie inlcusa

Galerie foto
  • ...