Delux Art Decor - Servicii complete de retapitare, Bucuresti

Tapiteria canapelelor

Tapiteria canapelelor sau a altor elemente de mobilier precum, fotolii, coltare sau tabureti, reprezinta munca unei echipe intregi ce isi pun in valoare toata priceperea pentru realizarea unei tapiteri perfect adaptata obiectelor de mobilier. Tapiteria obiectelor de mobilier poate fi realizata din: material textil, piele naturala sau imitatie de piele.

Tapiterie Dedicata

Serviciul de retapitare include cele mai bune tehnici ce vor duce la realizarea liniilor originale ale modelelor supuse procesului de retapitare.

Cusaturi profesionale

Alaturi de o echipa ce are la baza o bogata experienta in domeniu, asiguram cusaturi sigure si profesionale cu ajutorul masinilor de cusut profesionale, industriale.

Materiale Dedicate

Alegem sa lucram numai cu materiale de tapiterie certificate tehnic prin fisa de productie eliberata de producator. Folosim materiale textile sau piele naturala pentru procesul de tapiterie sau retapitare.

Ce tapitam sau retapitam ?

Asiguram servicii complete de tapiterie canapele sau alte obiecte de mobilier pentru orice model indiferent de gradul de complexitate. 

Beneficiati de cele mai bune servicii de retapitare, tapiterie canapele garantate prin certificat de GARANTIE.

 

Ce materiale de tapiterie folosim ?

  • Tapiterie realizata din piele naturala
  • Tapiterie realizata din imitatie de piele
  • Tapiterie realizata din material textil
Galerie foto
  • ...