Delux Art Decor - Servicii complete de retapitare, Bucuresti

Retapitare Scaune Si Fotolii

Oferim servicii complete pentru retapitarea scaunelor dvs indiferent de modelul si design-ul scaunelor. 

De la o simpla retapitare partiala pâna la retapapitarea  completa a scaunelor dvs., tapiterii nostri calificati stapânesc perfect toate etapele de fabricatie si reparatii, în cel mai pur mod de respect al traditiei artizanale si al standardelor de calitate.

Indiferent de stilul scaunului Dvs., modern sau clasic, va oferim finisajul cel mai potrivit, pentru a va oferi confortul pe care îl asteptati si pentru a va îmbunatati scaunul.

Experienta  tapiterilor nostri le permite sa refaca toate stilurile de scaune si fotolii.

Pastram design-ul original

Indiferent de modelul scaunului vom respecta design-ul original iar cusaturile noi tapiterii va respecta in totalitate produsul original.

Clasic sau Modern

Suntem pregatiti sa refacem in totalitate tapiteria oricaror tipuri de scaune. De la clasicele modele pana la cele mai noi si moderne tapiterii, vor fi refacute in totalitate de croitorii si tapiterii nostrii.

Reparatia unui scaun sau retapitarea unui fotoliu: întrebari de pus

Husa sau tapiteria unui scaun necesita sa cunoastem starea  acestuia exacta.

Într-adevar, trebuie sa va puneti câteva întrebari:

  • Tapiterul trebuie doar sa acopere scaunul, adica pur si simplu sa-l îmbrace cu o tesatura noua?
  • Tapiterul trebuie sa refaca scaunul?
  • Ce confort de sedere doriti? flexibil, mediu  sau ferm? 
  • inlocuirea  spumei poliuretanice (buretelui) , care este adesea mai economica si , tinând cont de progresele înregistrate si de diferitele tipuri de spuma existenta este, de asemenea, mai confortabila. 
  • Ar trebui sa lipit (incleiat ) sau sa revopsit scaunul? în acest caz, trebuie sa fie complet detasata atat tapiteria ,cat si buretelesau arcurile pentru a-l lucra si, daca este necesar, mergeti la dulgherie pentru a-l vopsi.
  • Ce finisaj vrei?  piele naturala , textil sau poate imitatie de piele.

Cum puteti beneficia de serviciile noastre cat mai rapid ?

 

Daca doriti sa obtineti o oferta pentru  retapitarea  scaunului sau fotoliului Dvs.  puteti  sa  o solicitati   prin intermediul site-ului nostru web sau sa ne sunati la  0777…….. 

  • Trimite-ne o fotografie a scaunului  prin e-mail sau prin formularul de contact de pe site . Cu aceste informatii va vom oferi o prima estimare a pretului reparatiei scaunului si a materialelor necesare pentru retapitare.
  • Daca pre-estimarea vi se potriveste, putem stabili o întâlnire la domiciliu Dvs sau la atelierul nostru ,pentru alegerea materialelor .Lucram cu multi furnizori de piele naturala si de tesaturi si, avem un numar foarte mare de colectii de materiale ,precum si finisaje,  pe care vi le punem la dispozitie.
  • Galerie foto
    • ...