Delux Art Decor - Servicii complete de retapitare, Bucuresti

Retapitare paturi si tablii de pat

Daca doriti sa retapitati o tablie sau un pat ati ajuns in locul potrivit. Retapitarea mobilierului vechi este foarte moderna astazi. Acest proces permite crearea unei piese unice , departe de standardele marilor branduri specializate . Într-un dormitor, un pat retapitat , poate aduce stil , protectie si confort . Este un element central al decorului dvs. si ajuta la protectia de rece a peretelui.

Reatapitare paturi si tabliiExista tot felul paturi si tablii în diverse dimensiuni,forme, materiale si culori . Tapiterii si croitorii nostri experimentati se ocupa de reparatia sau retapitarea acestora , dar si de crearea tablilor Dvs. în atelierul nostru din Bucuresti.Solutii moderne si profesionaleTapiterie dupa gustul TauLucram cu gust si meticulozitate pentru a-i reda tot farmecul mobilierului dvs., fie el clasic sau contemporan. Cu noi, fabricarea personalizata sau retapitarea paturilor sau a tabliilor cu piele naturala textil sau imitatie îndeplineste cele mai exigente dorinte.Calitate GarantataTransport GratuitNoi ne ocupam de tot ce tine de procesul de retapitare, fabricare paturi sau tablii de pat. Asiguram transport GRATUIT pentru toate lucrarile din Bucuresti si Ilfov.Mereu alaturi de TineGarantie AcordataFiecare lucrare executata de echipa noastra este garantata prin certificat de garantie. Garantam lucrari realizate cu materiale dedicate, ce au la baza fisa tehnica de fabricare.Siguranta si ConfortFARMEC SI CONFORT ÎN DORMITORUL TAU

In procesul de retapitare paturi sau tablii de pat, respectam liniile originale ale produsului astfel incat procesul de reconditionare sa ofere un produs in conformitate cu asteptarile dvs. Echipa noastra este gata sa raspunda celor mai exigente cerinte indiferent de gradul de complexitate al modelului. In urma experientei acumulate in decurs de peste 20 de ani suntem gata sa raspundem prompt tuturor solicitarilor dvs.

Galerie foto
  • ...