Delux Art Decor - Servicii complete de retapitare, Bucuresti

Reconditionare canapele si fotolii

Reparatii canapele si fotolii de orice tip pentru orice buget. Oferim servicii profesionale, dedicate fiecarui client ce are nevoie de serviciile noastre de reconditionare canapele si fotolii. Venim in spijinul dvs cu solutii tehnice profesionale pentru o lucrare executata cat mai corect. Tapiterii nostri cu experienta se ocupa dereparatii canapele, reparatia fotoliului ,patului sau scaunului Dvs.

Reparatii tapiterie canapele sau fotolii.

Tapiteria obiectelor de mobilier reprezinta elementul cel mai afectat atunci cand vine vorba de reconditionarea obiectelor de mobilier.

Asiguram servicii complete pentru reconditionarea canapelelor, coltarelor sau altor obiecte de mobilier ce au nevoie rapid de serviciul de retapitare sau reparatii.

Consultanta specializata

Atunci cand apelati la serviciul nostru de raparatii canapele respectiv reconditionare canapele si fotolii beneficiati automat de consultanta specializata din partea echipei noastre.

Materiale dedicate

In procesul de reconditionare tapiterie canapele sau coltare folosim doar materiale de tapiterie certificate tehnic prin fisa de produs. Executam cusaturi profesionale cu masini de cusut industriale.

Garantie acordata

Beneficiati de garantie pentru toate lucrarile executate de echipa noastra. Materiale de tapiterie folosite in procesul de reconditionare tapiterie sunt esentiale pentru garantia acordata. Garantam lucrari executate corect cu materiale PREMIUM.

Ai nevoie de reparatia canapelei sau tapiteriei ?

Indiferent de problema aparuta la nivelul tapiteriei sau a structurii de lemn avem solutii optimizate pentru fiecare client.

Ce presupune serviciul de reparatii canapeleIdentificam problemaOdata primita solicitarea dvs cu privire la problemele aparute asupra obiectelor dvs de mobilier vom analiza cererea dvs si vom gasi solutiile perfecte raportate la nevoile dvs.Primul contactPreluare mobilierObiectele dvs de mobilier vor fi transportate catre atelierul nostru unde vom interveni prompt asupra elementelor cu probleme.Asiguram transportReparatii necesareIn unele cazuri acolo unde este necesar intervenim asupra structurii de rezistenta. Inlocuim sistemele de prindere arcuri, cleme, chingi elastice sau chiar elemente de culisare.Reconditionam obiectele dvsInlocuire bureteIn cele mai multe cazuri procesul de reparatie, reconditionare canapele sau coltare impune inlocuirea pernelor de sezut. Avem solutii complete si complexe pentru confortul dorit.Confortul conteaza !RetapitareRetapitarea obiectelor de mobilier include respectarea liniilor originale ale produselor ce urmeaza a fi reconditionate sau retapitate. In unele cazuri tapiteria poate suporta anumite modificari doar la cererea clientului nostru.Tapiterie profesionalaCe materiale de tapiterie folosim ?

Folosim doar materiale de tapiterie de calitate superioara pentru a asigura lucrari de calitate superioara.

Tapitam obiectele de mobilier cu:

  • Materiale textile
  • Piele naturala

PORTOFOLIUReparatii canapele si fotolii in Bucuresti si Ilfov

Exista tot felul de obiecte de mobilier , în diverse dimensiuni, materiale si culori . Tapiterii nostri cu experienta se ocupa de reparatii canapele, reparatia fotoliului ,patului sau scaunului Dvs , dar si de a crea tablii de pat . 

In atelierul nostru de tapiterie situat în  Bucuresti, lucram cu gust si meticulozitate pentru a-i reda tot farmecul de altadatamobilierului Dvs., fie el clasic sau contemporan. Piele, tesatura simpla sau imprimata, folosim materii prime de ultima generatie achizitionate de la marii producatori .

Galerie foto
  • ...