Casa Ta Construct - Constructii de case si blocuri personalizate, Bucuresti

Constructor de case si blocuri personalizate

Servicii inovatoare de constructii în diversitatea CasaTa. Realizeaza-ti imobilul,planificat si construit în functie de dorintele si bugetul stabilit, la rosu sau la cheie, în timpul promis si de cea mai înalta calitate la un pret real,pe structura din beton armat si zidarie sau structura din lemn clt si timber frame.

Cu simbioza expresiva a calitatii, fiecare imobil construit de echipele noastre, au un caracter distinctiv si îti va îmbunatati calitatea vietii în spatiul tau de locuit.

Mai mult decât atât,în cazul în care nu dispui un proiect pentru constructia imobilului,putem oferi realizarea acestuia în toate specialitatile planificat individual,printr-o casa de arhitectura partenera, ce va fi tratat de profesionisti competenti si dedicati de la început pâna la sfârsit.

Întregul proces este prin urmare, simplu, rapid si fara stres pentru tine, ca beneficiar, cu fiecare detaliu de constructie si design.

CASA TAreprezinta o calitate exceptionala,de aceea clientii au ales sa construiasca împreuna cu noi.CASA TA BENEFICIILE COLABORARII NOASTRE DINTR-O PRIVIRE:

  • Afacerea noastra cu o experienta în constructii civile si industriale de peste 15 de ani în România si Europa;Construim case si blocuri din beton armat si caramida sau bca - la rosu si la cheie;Construim case pe structura din lemn CLT (Cross Laminated Timber) eficienta energetic / pasiva, prin fabrica KLH Austria;Construim case pe structura din lemn Timber Frame eficienta energetic / pasiva, prin fabrica din România;Executam servicii de manopere executie în: ⇒ realizarea platformelor betonate ⇒ realizarea structurilor din beton pentru cladirile comerciale;La cerere, asiguram montajul de instalatii si echipamente electrice, termice si sanitare pentru blocul sau casa ta;
  • La cerere, asiguram finisaje interioare si exterioare de orice tip, în toate specialitatile pentru blocul sau casa ta;La cerere,asiguram servicii arhitecturale extinse în faza de planificare,în toate specialitatile, prin casa de arhitectura Aov Arhitecture, pentru blocul sau casa ta;La cerere, asiguram: BMS (Building Management Systems) ce include HVAC ( Heating,Ventilation,Air conditioning) si KNX (Standardul mondial pentru controlul casei si cladirii);Utilizarea materialelor de constructie si finisaje, de calitate superioara, prin furnizori consacrati doar pentru blocul sau casa ta;Garantie: 50 de ani pentru structura casei sau blocului din beton armat si zidarie ^ Garantie: pentru instalatii si finisaje 2 ani.

CASA TA AVANTAJELE CONSTRUIRII UNEI CASE SAU A UNUI BLOC CU NOI

 

„Noi conducem calitatea la limitele fezabilului tehnic si ne straduim întotdeauna sa fim un pas înaintea asteptarilor mari ale clientilor nostri.”

Prin aceasta abordare, am stabilit ca punct de referinta si exemplu pentru sectorul constructiilor civile. Nu toate caracteristicile de calitate dintr-un imobil sunt observate la prima vedere si multe particularitati vor fi apreciate si dovedite de testul timpului. Pentru o buna desfasurare a unui santier,dispunem de personal calificat si toata logistica necesara edificarii unei case sau a unui bloc.

 

CINCI PASI PENTRU CASA TA

Pentru a asigura calitatea în constructii, întregul lant de servicii este oferit dintr-o singura sursa si specialisti competenti. Acest lucru face faza de planificare si constructie o experienta relaxanta pentru tine. Vom explica în detaliu modul în care arata etapele constructiei în timpul unei întâlniri personale. Va vom oferi în prealabil o prezentare generala a procesului în urmatoarele cinci etape:

1CONTRACTUL

Daca am ajuns la acest pas, Felicitari!

Semnarea contractului de constructie imobil din Caramida, CLT sau Timber Frame, înseamna ca visul casei tale va deveni realitate în timpul promis, fara abateri.În pasul urmator stabilim data startului de santier cât si atribuirea echipelor de muncitori. În cazul proiectarii,ce este un serviciu externalizat printr-o casa de arhitectura, un specialist va întocmi proiectul casei tale, a blocului, în toate specialitatile prin cererea de constructie. Odata cu acordarea permisului de proiectare, acesta va pregati inclusiv dosarele pentru autorizarea constructiei.

2PROIECTAREA - OPTIONALA

Daca nu exista un proiect pentru ofertare, primul pas pe drumul spre Casa Ta începe cu faza de planificare respectiv tema de proiectare. Serviciul externalizat prin casa de arhitectura, începe cu o prima consultatie si continua cu o vizita a proprietatii tale împreuna cu arhitectul, care va puncta fiecare detaliu al noii tale case. Fiecare casa este proiectata individual în functie de dorintele si nevoile familiei.

De îndata ce fiecare detaliu se potriveste cu cerintele tale, începem cu desenele CAD prin departamentul de arhitectura. Dupa finalizarea tuturor propunerilor de compartimentare cu arhitectul, va invitam la o întâlnire pentru prezentarea  ofertei personalizate pe bugetul investitiei tale, ce va fi anexa la contract. Ulterior, putem pregati câteva cadre 3D privind casa de vis prin randari foto realistice.

3POTRIVIREA DETALIILOR DE FINISAJE

Suntem bucurosi sa va invitam în showrom-urile partenere, unde va puteti alege materialele de finisaje potrivite pentru blocul, Casa Ta, unde vei descoperi o gama larga de materiale potrivite cu propunerile de design oferite în proiectarea 3D. Pentru a pregati mai bine aceasta întâlnire, oferim în prealabil planurile de amenajare a blocului, casei tale, (nu ezitati sa va dezvoltati propriile idei) si vom discuta despre fiecare detaliu din Casa Ta de vis.

Desigur, vei primi o documentatie tehnica completa, pentru materialele alese.

4PROCESELE INTERNE

Dupa ce vei semna protocolul de constructie, începem procesul nostru intern de lansare a comenzilor. Serviciile noastre includ desenele de lucru si planificarea detaliata pentru Casa Ta care serveste si ca baza pentru montajul/aplicarea materialelor în cazul caselor din caramida / bca si lemn.

Fiecare componenta a casei tale este controlata permanent prin supervizor de santier iar montajul acestora prin echipe specializate.

5PROCESUL DE CONSTRUCTIE - DURATA

Constructia casei dureaza de obicei între 1 saptamâna si 12 saptamâni – la rosu / structura fara finisaje, în functie de locatia terenului,structura imobilului (CLT/Timber Frame sau Beton armat+Caramida) si suprafata construita desfasurata indicata în proiectul imobilului. Dupa aceasta etapa, optional, încep lucrarile de finisaje interioare si exterioare, care fluctueaza de asemenea între 6 saptamâni si 16 saptamâni.Prin seful de santier – supervizorul casei tale,fiecare detaliu va fi verificat înaintea de punere în aplicare. Oferim atentie detaliata pe parcursul întregului proces de constructie al proiectului, transformând-ul în Casa Ta de vis.

Galerie foto