Axa Trans Construct, Bucuresti - Demolari, excavatii & terasamente

Proiectare,executie de constructii civile,drumuri

Aceste activitati de constructie si logistica au reprezentat main-core-ul companiei AXATC, inca de la fondare. Avand in vedere experienta inginerilor si specialistilor nostri in domeniul ingineriei civile, compania ofera servicii complete de proiectare si executie de constructii civile, drumuri si retele edilitare.

Inzestrarea tehnica cu utilaje moderne (peste 25 utilaje terasiere si mijloace de transport a marfurilor specializate), baza tehnologica cu resurse variate din localitatea Cornetu (5004 mp), asociate cu pregatirea superioara a inginerilor, specialistilor si a personalului de lucru, au contribuit la finalizarea cu succes a mai multor lucrari de tip proiectare si executie (design & build), cu un buget optimizat pentru nevoile fiecarui client.

Drumurile, podurile si administrarea lucrarilor de interes public duc la o mai buna functionare a afacerilor romanesti, indiferent de domeniu. De aceea, echipa noastra atent pregatita in proiectarea si executia constructiilor civile si a drumurilor, cauta sa faciliteze accesul si transportul rural sau urban.

Inginerii specialisti tin cont de toate normele STAS in vigoare, lucrand mereu cu atentie alaturi de un personal calificat conform standardelor europene.

Prin serviciul profesional de proiectare si executie de constructii civile, drumuri si retele edilitare de la AXATC, sunt alese cele mai practice metode pentru a satisface cerintele economico-sociale ale clientilor din Romania.

Colaborarile cu partenerii nostri si experienta cumulata in timp, au dus la lucrari trainice si utile, gata sa multumeasca orice beneficiar.

Galerie foto
  • ...