Axa Trans Construct, Bucuresti - Demolari, excavatii & terasamente

Proiectare si executie de instalatii

Functionalitatea constructiilor este un aspect principal in realizarea cladirilor, de aceea AXATC si-a imbogatit echipa de profesionisti, cu specialisti in serviciul de proiectare si executie de instalatii electro-mecanice. Realizarea sistemelor de instalatii si mentenanta acestora asigura confortul utilizatorilor, indiferent de tipul de cladire proiectata.

Consultanta oferita de AXATC in conceperea si montarea instalatiilor electrice si mecanice, asigura gasirea celor mai eficiente sisteme functionale .

Pentru ca in lumea instalatiilor electrice, siguranta si buna utilizare a acestora sunt doua atribute majore, inginerii nostri te intampina cu solutii optime si la indemana.

De la devize estimative si proiectari detaliate, pana la realizarea efectiva a instalatiilor, AXATC are grija sa iti puna la dispozitie un personal calificat, echipamente si piese de montaj de cea mai buna calitate.

Inginerii specializati in proiectarea si executarea instalatiilor electro-mecanice intocmesc proiecte de constructii de la A la Z, in conformitate cu toate certificarile ISO. Mai mult decat atat compania noastra este autorizata ANRE (Agentia Nationala de Reglementare a Energiei) astfel incat controlul calitatii lucrarilor prestate este monitorizat de autoritatea suprema competenta in domeniu.

Prevenirea defectiunilor tehnice si analiza functionalitatii cladirilor stau la baza unor proiecte de succes, indiferent ca e vorba de o cladire rezidentiala, spatiu de birouri, spatiu de expozitii sau centru comercial.

Personalul calificat si dornic de reusita, realizeaza instalatii electrice interioare sau exterioare, de joasa, medie sau inalta tensiune, in conformitate cu normele ANRE.

Apeleaza la serviciul de proiectare si executie de instalatii electro-mecanice de la AXTAC si vei aduce calitatea europeana in proiectul personal!

Galerie foto
  • ...