Axa Trans Construct, Bucuresti - Demolari, excavatii & terasamente

Management de proiect in constructii

Experienta avuta pe piata de constructii din Romania a dus la crearea unui nou departament in cadrul companiei  AXATC, si anume cel de management de proiect in constructii & value engineering. Consultanta in constructii si logistica, elaborarea de strategii si realizarea planurilor stau la baza unor lucrari de succes facute de-a lungul timpului.

Specialistii de la AXATC gasesc cele mai eficiente si fezabile solutii pentru a duce la bun sfarsit un proiect, indiferent de gradul de complexitate al acestuia. Acreditarile PMP si ansamblurile de cladiri realizate pentru partenerii nostri sunt dovada vie ca serviciul de management de proiect in constructii este cheia unei afaceri de succes.

Cu un aplomb in marketing si strategii de implementare, echipa de la AXATC ofera consultanta in:

  • constructii
  • proiectare in constructii
  • value engineering
  • suport tehnic si de evaluare al proiectului.

Identificarea deficientelor in proiectele puse la dispozitie de clientii nostrii pentru a eficientiza investitia, pentru a reduce costurile, dar si pentru a implementa solutii moderne specifice ingineriei civile si mecanice, reprezinta obiectivul principal al acestui departament.

Revizuirea stocului de la cei mai buni furnizori, optimizarea bugetului pentru materialele folosite, dar si evitarea problemelor de mentenanta pe partea de instalatii electrice si sanitare fac parte din atributiunile specialistilor nostri.

Cunostintele vaste ale echipei AXATC iti stau acum la dispozitie cu serviciul de management de proiect in constructii, totul pentru cladiri realizate la standarde inalte.

Galerie foto
  • ...
  • ...