Axa Trans Construct, Bucuresti - Demolari, excavatii & terasamente

Despre Axa Trans Construct

 

Experienta in domeniul constructiilor si spiritul organizatoric au facut din SC AXA TRANS CONSTRUCT SRL, un adevarat lider pe piata de constructii si logistica din Romania. Inca din 2004, compania a realizat o serie de proiecte de succes cu ansambluri  rezidentiale si industriale, dar si in infrastructura drumurilor, totul in conformitate cu standardele europene.

Pornind de la o echipa restransa cu planuri mari, AXATC a pus bazele unei companii de viitor, cumuland peste 100 de specialisti in inginerie, executie si proiectare, management de proiect, intr-un colectiv propriu. Personalul calificat, dornic sa obtina mereu rezultate mai bune este atent pregatit pentru orice proiect de inginerie civila. Cu utilaje moderne si performante si echipamente de calitate, AXATC da viata planurilor tale, fie ca e vorba de poduri, drumuri, cladiri office, constructii rezidentiale sau amplasamente industriale.

Avand specializari diferite in constructii, echipa AXATC ofera servicii in:

  • Antreprenoriat general in constructii
  • Activitate de inchiriere a utilajelor de constructii ca buldozere, excavatoare, vibrocompactoare, etc
  • Lucrari terasiere ( excavatii, terasamente ) – sistematizari verticale
  • Imbunatatiri funciare – lucrari hidrotehnice
  • Instalatii MEP.

Colaborarea constanta intre client si echipa noastra de specialisti duce la o usurinta in comunicare, astfel incat totul sa decurga conform planului. Pentru ca cerintele colaboratorilor sunt mereu pe primul loc, ideile sunt dezbatute cu un personal avizat din cadrul AXATC, gata sa ofere cele mai bune solutii intr-un buget optimizat.

De la strategie, planuri de markerting, pana la realizarea efectiva a proiectelor dorite, AXATC da viata tuturor ideilor, indiferent de gradul de dificultate al acestora. Astfel fiecare client are parte de servicii complete de la proiectare, pana la finisaje de calitate.

Acreditarile companiei AXATC s-au reliefat atat in materie de personal, cat si in ceea ce priveste utilajele profesionale folosite. Sistemele electrice si planurile de constructie sunt facute pana in cel mai mic detaliu, totul in conformitate cu standardele de calitate ISO si legislatia de profil in vigoare.

Seriozitatea oferita si rezultatele concrete de pe piata de constructii din Romania se ridica la standarde inalte, cu parteneri mereu multumiti.

Antreprenoriat general in constructii

Baza unui proiect de succes consta in organizarea temeinica, pana in cel mai mic detaliu. Echipa de specialisti AXATC va sta mereu la dispozitie pentru a va transforma ideile in realitate.

Experienta lucrului bine facut se reflecta in cei 13 ani de proiectare si executie pe piata de constructii din Romania, iar pentru a acoperi cu succes necesitatile pietei de profil, compania a dezvoltat ca si activitate principala, serviciul de antreprenoriat general in constructii.

Utilajele moderne, personalul calificat si managementul performant sunt atribute majore ale companiei noastre, ce converg spre obtinerea proiectului finalizat cu succes.

Echipa noastra formata din ingineri, arhitecti si manageri de proiecte in constructii lucreaza impreuna pentru livrarea proiectelor la timp si in parametri de calitate optimi. Coordonarea tehnica a echipelor de muncitori reprezinta una dintre cele mai grele sarcini pe o piata dinamica si precara a fortei de munca specializate. De aceea, AXATC va pune la dispozitie toate resursele tehnice si umane ale companiei pentru desavarsirea proiectelor de constructii contractate. In acelasi timp o echipa de specialisti financiari asigura resursele bugetare necesare pentru finalizarea fara intarziere a proiectelor in lucru.

Mizand pe eficientizarea proiectelor de la planificare pana la predarea la cheie, AXATC cauta mereu idei creative, ce imbina simtul estetic cu cel practic.

Personalul complex de  peste 100 de oameni pregatiti si echipamentele moderne folosite se imbina perfect intr-o echipa dornica de proiecte noi.

Fie ca e vorba de o cladire de birouri, de un spatiu expozitional, de un centru comercial sau de ansambluri rezidentiale, AXATC iti pune la dispozitie cele mai bune solutii in materie de antreprenoriat general in constructii.

Management de proiect in constructii si value engineering

Experienta avuta pe piata de constructii din Romania a dus la crearea unui nou departament in cadrul companiei  AXATC, si anume cel de management de proiect in constructii & value engineering. Consultanta in constructii si logistica, elaborarea de strategii si realizarea planurilor stau la baza unor lucrari de succes facute de-a lungul timpului.

Specialistii de la AXATC gasesc cele mai eficiente si fezabile solutii pentru a duce la bun sfarsit un proiect, indiferent de gradul de complexitate al acestuia. Acreditarile PMP si ansamblurile de cladiri realizate pentru partenerii nostri sunt dovada vie ca serviciul de management de proiect in constructii este cheia unei afaceri de succes.

Cu un aplomb in marketing si strategii de implementare, echipa de la AXATC ofera consultanta in:

  • constructii
  • proiectare in constructii
  • value engineering
  • suport tehnic si de evaluare al proiectului.

Identificarea deficientelor in proiectele puse la dispozitie de clientii nostrii pentru a eficientiza investitia, pentru a reduce costurile, dar si pentru a implementa solutii moderne specifice ingineriei civile si mecanice, reprezinta obiectivul principal al acestui departament.

Revizuirea stocului de la cei mai buni furnizori, optimizarea bugetului pentru materialele folosite, dar si evitarea problemelor de mentenanta pe partea de instalatii electrice si sanitare fac parte din atributiunile specialistilor nostri.

Cunostintele vaste ale echipei AXATC iti stau acum la dispozitie cu serviciul de management de proiect in constructii, totul pentru cladiri realizate la standarde inalte.

 

Galerie foto
  • ...